Word lid!

Word lid van Tennisvereniging Tie-Breakers!

We zijn een bloeiende vereniging met bijna 1400 leden, in 1995 opgericht naast het Flevopark in Amsterdam-Oost, aan het Nieuwe Diep. Op deze bijzondere locatie liggen 12 buitenbanen (gravel) - met verlichting - en een hal met 3 binnenbanen (tapijt). Als je lid wordt van Tie-Breakers kun je

- het hele jaar door buiten tennissen op de 12 gravelbanen behalve tijdens de kerstvakantie.
- lessen en trainingen op elk niveau volgen het hele jaar door tegen verschillende tarieven, zie hier.
- deelnemen aan vele leuke activeiten die het hele jaar door worden georganiseerd.

De verschillende soorten van lidmaatschappen en bijbehorende contributies vind je hier.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.
- Junioren kunnen zich altijd inschrijven voor het lidmaatschap. Klik hier voor het inschrijfformulier. N.b. Als je 18 wordt in een kalenderjaar kun je alleen als senior aanmelden.

- Senioren: Vooraanmelding voor een seniorlidmaatschap 2024 is niet meer mogelijk. Via onze website hebben zich ongeveer 500 geïnteresseerden aangemeld om in aanmerking te komen voor een seniorlidmaatschap van onze vereniging per 1 januari 2024. Omdat het aantal beschikbare plekken voor het aannemen van nieuwe leden voor komend jaar beperkt is tot 100 is besloten om de oorspronkelijke sluitingsdatum van 30 september met een maand te vervroegen. De vooraanmelding bij de rubriek “lid worden senioren” is daarom al gesloten vanaf vrijdag 1 september 2023. Het is dus helaas niet meer mogelijk om je nog voor het verenigingsjaar 2024 aan te melden. De volgende mogelijkheid voor aanmelding voor het lidmaatschap senioren komt weer open te staan op 1 januari 2024. Je meldt je dan aan voor het jaar daaropvolgend, namelijk 2025. Het aantal leden dat dan kan worden toegelaten kan weer anders zijn. 

Maar je kunt ook op andere manieren gebruik maken van de faciliteiten van ons park. Door een winterkaart 2023-2024 van onze vereniging aan te schaffen, klik hier. Of door af en toe eens via Meet en Play een losse binnen- of buitenbaan te huren. 

In ieder geval heb je nog ruim de tijd om je bij een andere vereniging aan te melden om volgend jaar toch te kunnen spelen.

Als je vragen hebt kun je contact opnemen met onze ledenadministrie, [email protected]