Word lid!

Word lid van Tennisvereniging Tie-Breakers!

We zijn een bloeiende vereniging met bijna 1400 leden, in 1995 opgericht naast het Flevopark in Amsterdam-Oost, aan het Nieuwe Diep. Op deze bijzondere locatie liggen 12 buitenbanen (gravel) - met verlichting - en een hal met 3 binnenbanen (tapijt). Als je lid wordt van Tie-Breakers kun je

- het hele jaar door buiten tennissen op de 12 gravelbanen behalve tijdens de kerstvakantie.
- lessen en trainingen op elk niveau volgen het hele jaar door tegen verschillende tarieven, zie hier.
- deelnemen aan vele leuke activeiten die het hele jaar door worden georganiseerd.

De verschillende soorten van lidmaatschappen en bijbehorende contributies vind je hier.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.
- Junioren kunnen zich altijd inschrijven voor het lidmaatschap. Klik hier voor het inschrijfformulier. N.b. Als je 18 wordt in een kalenderjaar kun je alleen als senior aanmelden.

- Senioren: Na een ledenstop van 3 jaar neemt T.V. Tie-Breakers voor het kalenderjaar 2024 weer nieuwe seniorleden aan volgens een 4-stappen procedure. Er is naast de aspirant-leden die nog zullen instromen vanuit onze wachtlijst in 2024 plek voor 50 extra belangstellenden. Wil jij ook in aanmerking komen voor 1 van die 50 extra plekken? Klik hier en lees dan eerst de volgende 4-stappen procedure goed door! Je kunt je tot uiterlijk 30 september 2023 inschrijven. Tot die datum zijn alle vooraanmeldingen gelijk. Daarna zal worden gekeken, zoals beschreven in de 4-stappen procedure, wie de 50 nieuwe leden zijn.  

Als je vragen hebt kun je contact opnemen met onze ledenadministrie, [email protected]