25e Grolsch 0.0% Open Tie-Breakers Toernooi

25e editie in de laatse week van juli 2021!

Wat hadden wij een zin in het 25e Grolsch 0.0% Open Tie-Breakers Toernooi! Helaas kan het niet door gaan. Juist nu het een jubileum-editie zou worden. We hadden er met het team enorm veel zin om de lustrumeditie nog specialer te maken dan andere jaren. Jullie zullen begrijpen dat we dan volgend jaar maar moeten gaan knallen. Dus blok de laatste week van juli 2021 maar vast in je agenda want de 25e editie wordt dubbel zo gaaf!

Maarrrr, er zit nog iets anders in het vat! Dit jaar dus geen groot toernooi, maar

 

Enne ... Yesss, je kunt je vanaf nu inschrijven voor het Open VVGA & Tie-Breakers weekendtoernooi 2020!

* * * * *

Daarnaast hebben we natuurlijk nog ander nieuws: we hebben twee nieuwe toppers in het team! We willen Peter van Rennesse van Duivenbode en Jacqueline Heinerman hartelijk danken voor hun inzet en gezelligheid tijdens de afgelopen toernooien. Ze hebben het stokje overgedragen aan Peter Regtuit en Diwy Tomassen, die staan te trappelen om toernooien te organiseren!

 

Volg ons op    en

Zit je niet op social media en wil je volgens jaar toch als eerste weten wanneer de inschrijving geopend is? Laat dan je gegevens hier achter.Vragen? Mail de wedstrijdleiding, Rozan, Irene, Stijn, Thijs, Rixt, Peter, Diwy, Femke:
[email protected].


Onze toernooi sponsoren: