25e Grolsch 0.0% Open Tie-Breakers Toernooi

Open VVGA & Tie-Breakers ❤️ weekendtoernooi 2020

Wat hadden wij een zin in het 25e Grolsch 0.0% Open Tie-Breakers Toernooi! Helaas kan dit jaar geen groot toernooi, maarrrr .....

 

VVGA en T.V. Tie-Breakers, al jaren dikke vriendinnen, hebben in deze bizarre periode de handen ineen geslagen om gezamenlijk een bruisend toernooi neer te zetten. Help ons er een onvergetelijk weekend van te maken, met respect voor de maatregelen en elkaar. Het wordt druk, dus let op de corona maatregelen, zie de pdf hieronder.
 
Het toernooi start op donderdag 27 en eindigt op zondag 30 augustus. De wedstrijd schema's vind je hier.
 
En uiteraard hebben een aantal leuke evenementen, sommige on-line, sommige gezellig maar niet zo grootschalig als in de vorige edities van dit toernooi:
 

 

         

 

Voor actuele informatie kijk op onze facebook pagina en instagram.

* * * * *

Daarnaast hebben we natuurlijk nog ander nieuws: we hebben twee nieuwe toppers in het team! We willen Peter van Rennesse van Duivenbode en Jacqueline Heinerman hartelijk danken voor hun inzet en gezelligheid tijdens de afgelopen toernooien. Ze hebben het stokje overgedragen aan Peter Regtuit en Diwy Tomassen, die staan te trappelen om toernooien te organiseren!

 

Volg ons op    en

Zit je niet op social media en wil je volgens jaar toch als eerste weten wanneer de inschrijving geopend is? Laat dan je gegevens hier achter.Vragen? Mail de wedstrijdleiding, Rozan, Irene, Stijn, Thijs, Rixt, Peter, Diwy, Femke:
[email protected].


Onze toernooi sponsoren:

    

 

 

Coronamaatregelen OT2020.pdf