Competitie

Competitie (najaar) 2022

Op Toernooi.nl is de inschrijving voor de Najaarscompetitie geopend. Via deze link kun je je inschrijven.

 Iedereen die niet meedeed aan de Voorjaarscompetitie heeft voorrang op deelname. Voor de inschrijving geldt dat je beschikbaar bent op de 5 speeldagen (16 september t/m 16 oktober; inhaaldagen 2e helft oktober). Je kunt je voor de competitie slechts inschrijven in één onderdeel. In het opmerkingenveld kan je aangeven wat je eventuele tweede voorkeur is. Als je je inschrijft voor een bepaalde competitie, is er geen garantie dat je daar geplaatst wordt. De Technische Commissie probeert een evenwichtige competitie samen te stellen, en zal daarom niet altijd je eerste voorkeur kunnen volgen.

De inschrijving sluit op 8 juni.

* * * * *

Voorjaars- en Najaarscompetitie

De KNLTB organiseert vele competities door het jaar heen. T.V. Tie-Breakers doet alleen mee aan de voorjaarscompetitie en de najaarscompetitie. Bij Tie-Breakers organiseert de Technische Commissie (TC) de officiële KNLTB-competitie voor senioren tegen externe clubs, de Jeugdcommissie (JC) doet dat voor de jeugd.

Beide competities duren 7 speeldagen. De voorjaarscompetitie in april en mei, de najaarscompetitie in september en oktober. Om iedereen in de gelegenheid te stellen op z´n minst aan één competitie mee te doen, is het waarschijnlijk dat je niet zowel aan de voorjaars- als de najaarscompetitie mee kunt doen. Dus bedenk van te voren aan welke competitie je wilt meedoen.

Competitiesoorten

Bij de voorjaarscompetitie op zaterdag en zondag overdag is speelsterkte 7/7 vereist. Voor spelers met een lagere speelsterkte is het in het voorjaar alleen mogelijk om in te schrijven in de zaterdag DUBBEL competitie of de vrijdagochtendcompetitie. Voor de DUBBEL competitie is beperkt plek. Daarvoor kan je ingedeeld worden op vrijdagavond of zaterdag of zondag al naar gelang de ruimte in het schema. De vrijdagochtendherencompetitie is alleen voor spelers vanaf 50 jaar. 

Bij de najaarscompetitie zijn geen speelsterkte-vereisten en plaatsen we iedereen die niet aan de voorjaarscompetitie heeft meegedaan.

Beschikbaarheid

Voor de inschrijving geldt dat je zoveel mogelijk beschikbaar moet zijn op de speeldagen. Je kunt je voor de competitie slechts inschrijven in 1 onderdeel. In het opmerkingenveld kan je aangeven wat je eventuele tweede voorkeur is. Als je je inschrijft voor een bepaalde competitie, is er geen garantie dat je daar geplaatst wordt. De Technische Commissie probeert een evenwichtige competitie samen te stellen, en zal daarom niet altijd je eerste voorkeur kunnen volgen.

In het opmerkingenveld kun je ook aangeven als je voor een bepaalde dag grote beperkingen hebt, maar daarbij onze opmerking dat teveel beperkingen kan betekenen dat we je geheel niet kunnen indelen. Dus probeer indien mogelijk in ieder geval beschikbaar te zijn op zowel zaterdag als zondag. De lijst met exacte beschikbaarheden, die getoond wordt bij de inschrijving, hoef je niet in te vullen!!

Competitiebijdrage

De competitiebijdragen worden per persoon geïnd via automatische incasso. De bijdrage bedraagt € 36,-per persoon. Deze kosten zijn voor de tennisballen, het baangebruik, de competitiebijdrage van de KNLTB en alle activiteiten rond de competitiedagen. Er worden meerdere activiteiten en feesten georganiseerd. Zeker dit komende Lustrumjaar zullen de feestelijkheden extra uitbundig zijn. Het is mogelijk om de competitiebijdrage te verminderen naar € 20,00, indien je zeker weet dat je bij geen enkele feestelijkheid aanwezig zult zijn. Dit kan alleen door hiervoor uiterlijk 1 maart 2022 een mail te sturen naar [email protected]

Reservespelers gezocht!

Liever niet vast in een team, maar wel af en toe spelen? Dan is er de mogelijkheid om je in te schrijven als reservespeler.

Bardienst draaien

Van geplaatste competitiespelers wordt verwacht dat zij tijdens de competitie een bardienst draaien of koken op een van de competitiedagen. Betrokkenheid bij de club wordt namelijk zeer op prijs gesteld. Inschrijven doe je door in te loggen in MijnClub, zie boven rechts op deze pagina. Klik op de tab "Diensten".

Competitietraining

Door tennisschool CIC worden tijdens de voorjaarscompetitie competitietrainingen georganiseerd. Daarvoor zullen de teams rechtstreeks door CIC worden benaderd. In de winter kun je je inschrijven voor winter-competitietraining. Klik hier voor meer informatie.