Competitie

De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie 2020 is geopend!

De inschrijving gaat via Toernooi.nl, klik op deze link om je in te schrijven. Deze link geldt alleen voor de SENIOREN-competitie. Voor de jeugd zal binnenkort de inschrijvingg ook geopend worden. Daarvoor ontvangen alle jeugdspelers nog een aparte email. Voor Toernooi.nl gelden aparte inloggegevens. Dit zijn niet dezelfde inloggegevens of emailgegevens, zoals die gelden voor onze website of mijnknltb-clubapp. Als inloggen niet werkt, kan je simpel een nieuw account aanmaken door in het naastliggende blauwe vlak op registreren te klikken.

De competitie begint dit jaar extra vroeg, namelijk al in het weekend van 4 en 5 april. Het slotweekend valt daardoor al op 24 en 25 mei. De vrijdagcompetitie begint en eindigt een week later.

De inschrijving sluit op 15 november. Dus wacht niet te lang en schrijf je nu in!

* * * * * * * * * *

Voorjaars- en Najaarscompetitie

De KNLTB organiseert vele competities door het jaar heen. T.V. Tie-Breakers doet alleen mee aan de voorjaarscompetitie en de najaarscompetitie. Bij Tie-Breakers organiseert de Technische Commissie (TC) de officiële KNLTB-competitie voor senioren tegen externe clubs, de Jeugdcommissie (JC) doet dat voor de jeugd.

Beide competities duren 7 speeldagen. De voorjaarscompetitie in april en mei, de najaarscompetitie in september en oktober. Om iedereen in de gelegenheid te stellen op z´n minst aan één competitie mee te doen, is het waarschijnlijk dat je niet zowel aan de voorjaars- als de najaarscompetitie mee kunt doen. Dus bedenk van te voren aan welke competitie je wilt meedoen.

Competitiesoorten

Bij de voorjaarscompetitie op zaterdag en zondag overdag is speelsterkte 7/7 vereist. Voor spelers met een lagere speelsterkte is het in het voorjaar alleen mogelijk om in te schrijven in de zaterdag DUBBEL competitie of de vrijdagochtendcompetitie. De vrijdagcompetitie is vanaf 18 jaar voor dames en vanaf 50 jaar voor heren. Bij de najaarscompetitie zijn geen speelsterkte-vereisten en plaatsen we iedereen die niet aan de voorjaarscompetitie heeft meegedaan.

Inschrijving

Voor de inschrijving geldt dat je zoveel mogelijk beschikbaar moet zijn op de speeldagen. Je kunt je voor de competitie slechts inschrijven in 1 onderdeel. In het opmerkingenveld kan je aangeven wat je eventuele tweede voorkeur is. Als je je inschrijft voor een bepaalde competitie, is er geen garantie dat je daar geplaatst wordt. De Technische Commissie probeert een evenwichtige competitie samen te stellen, en zal daarom niet altijd je eerste voorkeur kunnen volgen.

Competitiebijdrage

De competitiebijdragen worden per persoon geïnd via automatische incasso. De bijdrage bedraagt € 36,-per persoon. Deze kosten zijn voor de tennisballen, het baangebruik, de competitiebijdrage van de KNLTB en alle activiteiten rond de competitiedagen. Er worden meerdere activiteiten en feesten georganiseerd. Zeker dit komende Lustrumjaar zullen de feestelijkheden extra uitbundig zijn. Het is mogelijk om de competitiebijdrage te verminderen naar € 20,00, indien je zeker weet dat je bij geen enkele feestelijkheid aanwezig zult zijn. Dit kan alleen door hiervoor uiterlijk 1 maart 2020 een mail te sturen naar [email protected]

Reservespelers gezocht!

Liever niet vast in een team, maar wel af en toe spelen? Dan is er de mogelijkheid om je in te schrijven als reservespeler.

Bardienst draaien

Van geplaatste competitiespelers wordt verwacht dat zij tijdens de competitie een bardienst draaien of koken op een van de competitiedagen. Betrokkenheid bij de club wordt namelijk zeer op prijs gesteld. Inschrijven doe je door in te loggen in MijnClub, zie boven rechts op deze pagina. Klik op de tab "Diensten".

Competitietraining

Door tennisschool CIC worden tijdens de voorjaarscompetitie competitietrainingen georganiseerd. Daarvoor zullen de teams rechtstreeks door CIC worden benaderd. In de winter kun je je inschrijven voor winter-competitietraining. Klik hier voor meer informatie.

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *

De indeling van de Najaarscompetitie 2019 is bekend!

We hebben totaal 20 teams ingeschreven. Voor de indeling van de teams klik hier.

De Dubbelteams spelen 4 wedstrijden en de Gemengde teams met enkel spelen 5 wedstrijden. In tegenstelling tot hetgeen vermeld bij de inschrijving spelen de Heren- en Damesteams met enkel 6 wedstrijden (4 enkels en 2 dubbels), net zo als in de Voorjaarscompetitie.

Alle teams spelen op de 7 zaterdagen van 14 september t/m 26 oktober. Daarna volgen nog 3 inhaaldagen op de eerste 3 zaterdagen van november. Captains wordt gevraagd te checken of alle teamgenoten op de hoogte zijn. Namen en contactgegevens van alle deelnemers zijn te vinden via de Tie-Breakers ledenlijst. Ga daarvoor naar de Clubapp. Onder Zoek Clubleden klik je bij de betreffende speler op "MAIL" of op "BEL".

De wedstrijdindeling - speeldagen en tegenstanders - kan iedereen bekijken via de site van de KNLTB, klik hier. De aanvangstijden zijn daar te bekijken. We hopen dat iedereen tevreden is met de indeling en wensen iedereen een geweldige, plezierige en sportieve competitie!