Competitie

Competitie (voorjaar) 2021

De voorjaarscompetitie 2021 is door de KNLTB uitgesteld tot begin juni. Voor meer informatie ga naar de KNLTB website, klik hier. Voor de jeugd organiseert Tiebreakers een interne competitie, klik hier.

Voorjaars- en Najaarscompetitie

De KNLTB organiseert vele competities door het jaar heen. T.V. Tie-Breakers doet alleen mee aan de voorjaarscompetitie en de najaarscompetitie. Bij Tie-Breakers organiseert de Technische Commissie (TC) de officiële KNLTB-competitie voor senioren tegen externe clubs, de Jeugdcommissie (JC) doet dat voor de jeugd.

Beide competities duren 7 speeldagen. De voorjaarscompetitie in april en mei, de najaarscompetitie in september en oktober. Om iedereen in de gelegenheid te stellen op z´n minst aan één competitie mee te doen, is het waarschijnlijk dat je niet zowel aan de voorjaars- als de najaarscompetitie mee kunt doen. Dus bedenk van te voren aan welke competitie je wilt meedoen.

Competitiesoorten

Bij de voorjaarscompetitie op zaterdag en zondag overdag is speelsterkte 7/7 vereist. Voor spelers met een lagere speelsterkte is het in het voorjaar alleen mogelijk om in te schrijven in de zaterdag DUBBEL competitie of de vrijdagochtendcompetitie. De vrijdagcompetitie is vanaf 18 jaar voor dames en vanaf 50 jaar voor heren. Bij de najaarscompetitie zijn geen speelsterkte-vereisten en plaatsen we iedereen die niet aan de voorjaarscompetitie heeft meegedaan.

Inschrijving

Voor de inschrijving geldt dat je zoveel mogelijk beschikbaar moet zijn op de speeldagen. Je kunt je voor de competitie slechts inschrijven in 1 onderdeel. In het opmerkingenveld kan je aangeven wat je eventuele tweede voorkeur is. Als je je inschrijft voor een bepaalde competitie, is er geen garantie dat je daar geplaatst wordt. De Technische Commissie probeert een evenwichtige competitie samen te stellen, en zal daarom niet altijd je eerste voorkeur kunnen volgen.

Competitiebijdrage

De competitiebijdragen worden per persoon geïnd via automatische incasso. De bijdrage bedraagt € 36,-per persoon. Deze kosten zijn voor de tennisballen, het baangebruik, de competitiebijdrage van de KNLTB en alle activiteiten rond de competitiedagen. Er worden meerdere activiteiten en feesten georganiseerd. Zeker dit komende Lustrumjaar zullen de feestelijkheden extra uitbundig zijn. Het is mogelijk om de competitiebijdrage te verminderen naar € 20,00, indien je zeker weet dat je bij geen enkele feestelijkheid aanwezig zult zijn. Dit kan alleen door hiervoor uiterlijk 1 maart 2020 een mail te sturen naar [email protected]

Reservespelers gezocht!

Liever niet vast in een team, maar wel af en toe spelen? Dan is er de mogelijkheid om je in te schrijven als reservespeler.

Bardienst draaien

Van geplaatste competitiespelers wordt verwacht dat zij tijdens de competitie een bardienst draaien of koken op een van de competitiedagen. Betrokkenheid bij de club wordt namelijk zeer op prijs gesteld. Inschrijven doe je door in te loggen in MijnClub, zie boven rechts op deze pagina. Klik op de tab "Diensten".

Competitietraining

Door tennisschool CIC worden tijdens de voorjaarscompetitie competitietrainingen georganiseerd. Daarvoor zullen de teams rechtstreeks door CIC worden benaderd. In de winter kun je je inschrijven voor winter-competitietraining. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

1-Competitie Protocol Najaar 2020.pdf 2-Bijlage Tie-Breakers Corona protocol COMPETITIE najaar 2020.pdf