Competitie

Inschrijving Najaarscompetitie is geopend!

Het is vanaf nu mogelijk je in te schrijven voor de Najaarscompetitie! De inschrijvingsmodule is aangemaakt alsof het een toernooi betreft, dus kijk hier even doorheen. Je logt hier in. Daarvoor is het nodig om je eenmalig te registreren. In de zoekbalk typ je daarna Tie-Breakers en dan verschijnen de toernooien van onze club, klik daarna achter de najaarscompetitie 2019 op de inschrijflink.

Voor een rechtstreekse link naar deze inschrijving klik hier.

Vul vervolgens je gegevens in en kies een competitiesoort. Let op: bij club staat standaard geen club ingevuld. Hier zal je T.V. Tie-Breakers moeten invullen door op de knop wijzigen te klikken. Deelname aan de najaarscompetitie is € 20,00. Hiervoor zul je je bankgegevens moeten invullen.

In het opmerkingenveld kan je aangeven met wie je graag in een team wilt. Er is echter geen garantie dat we deze voorkeur kunnen volgen. De TC bepaalt uiteindelijk de teamsamenstelling. Spelers die niet hebben meegedaan aan de Voorjaarscompetitie krijgen voorrang bij de indeling.

De speeldagen zijn alle zaterdagen vanaf 14 september t/m eind oktober. De eerste 3 zaterdagen van november zijn beschikbaar als inhaaldag.

Het is mogelijk om maximaal 2 verhinderdagen op te geven. Hier zullen we rekening mee houden bij de teamindelingen.

Ook kan je je opgeven als reservespeler. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

De inschrijving sluit uiterlijk op 9 juni 2019. Dus schrijf je nu in!

 

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *

Voorjaars- en Najaarscompetitie

De KNLTB organiseert vele competities door het jaar heen. T.V.
Tie-Breakers doet mee aan de voorjaarscompetitie en de najaarscompetitie. Bij Tie-Breakers organiseert de Technische Commissie (TC) de officiële KNLTB-competitie voor senioren tegen externe clubs, de Jeugdcommissie (JC) doet dat voor de jeugd.

Beide competities duren 7 speeldagen. De voorjaarscompetitie in april en mei, de najaarscompetitie in september en oktober. Om iedereen in de gelegenheid te stellen op z´n minst aan één competitie mee te doen, is het waarschijnlijk dat je niet zowel aan de voorjaars- als de najaarscompetitie mee kunt doen. Dus bedenk van te voren aan welke competitie je wilt meedoen.

Competitiesoorten

Bij de voorjaarscompetitie op zaterdag en zondag overdag is speelsterkte 7/7 vereist. Voor spelers met een lagere speelsterkte is het in het voorjaar alleen mogelijk om mee te doen in de zaterdagavondcompetitie of de vrijdagochtendcompetitie. Voor zaterdagavond geldt bovendien dat deze alleen toegankelijk is vanaf 30 jaar (uitzonderingen daargelaten).

De vrijdagcompetitie is vanaf 18 jaar voor dames en vanaf 50 jaar voor heren.

Bij de najaarscompetitie zijn geen speelsterkte-vereisten en plaatsen we iedereen die niet aan de voorjaarscompetitie heeft meegedaan. Als je je inschrijft voor een bepaalde competitie, is er geen garantie dat je daar geplaatst wordt. De Technische Commissie probeert een evenwichtige competitie samen te stellen, en zal daarom niet altijd je eerste voorkeur kunnen volgen.

Competitiebijdrage

De competitiebijdragen worden per persoon geïnd via automatische incasso. De bijdrage bedraagt € 36,- per persoon voor de voorjaarscompetitie en € 20,- per persoon voor de najaarscompetitie. Deze kosten zijn voor de tennisballen, het baangebruik, de competitiebijdrage van de KNLTB en alle activiteiten rond de competitiedagen. Met name rond de voorjaarscompetitie worden meerdere activiteiten en feesten georganiseerd.

Reservespelers gezocht!

Liever niet vast in een team, maar wel af en toe spelen? Dan is er de mogelijkheid om je in te schrijven als reservespeler.

Bardienst draaien

Van geplaatste competitiespelers wordt verwacht dat zij tijdens de competitie een bardienst draaien of koken op een van de competitiedagen. Betrokkenheid bij de club wordt namelijk zeer op prijs gesteld. Inschrijven doe je door in te loggen in MijnClub, zie boven rechts op deze pagina. Klik op de tab "Diensten".

Competitietraining

Door tennisschool CIC worden tijdens de voorjaarscompetitie competitietrainingen georganiseerd. Daarvoor zullen de teams rechtstreeks door CIC worden benaderd. In de winter kun je je inschrijven voor winter-competitietraining. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijving

Voor de inschrijving geldt dat je zoveel mogelijk beschikbaar moet zijn op de speeldagen. De inschrijving voor de voorjaarscompetitie vindt plaats in oktober en de inschrijving voor de najaarscompetitie in mei. Exacte inschrijvingsdata worden in de nieuwsbrief gepubliceerd.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

020 - 668 37 84 (clubhuis)

Clubhuis

Valentijnkade 132
1095 KH Amsterdam