Sponsoring

Ooit overwogen aan sportsponsoring te gaan doen? Denk dan eens aan Tie-Breakers  

T.V Tie-Breakers bestaat inmiddels bijna 25 jaar en is uitgegroeid tot een van de  bekendste en succesvolste tennisverenigingen van Amsterdam. De club heeft de beschikking over een tennispark bestaande uit 15 buitenbanen en een hal met 3 binnenbanen die zomer en winter bespeeld worden. Met een clubhuis op een prachtige plek in het groen en aan het water.  

Tie-Breakers is zo populair dat er naast de  circa 1100 seniorleden en de bijna 300 enthousiaste jeugdleden zelfs een wachtlijst is van meer dan 2 jaar. Maar Tie-Breakers is dan ook een hele gezellige club. Die goed draait dankzij een professionele organisatie maar net zo goed dankzij de inzet van de vele vrijwilligers.  

Tie-Breakers is een club waarvan de meeste leden actieve tennissers zijn, met heel veel leden die spelen op competitieniveau en menigeen zelfs op topniveau. Met jaarlijks het bij spelers en bezoekers zeer bekende en populaire Open T.V. Tie-Breakers Toernooi. Al met al een club om trots op te zijn.  

Misschien draag je Tie-Breakers al een warm hart toe? Of wil je jouw merk geassocieerd zien met het sterke merk dat Tie-Breakers in de Amsterdamse tenniswereld is. Of wil je eenvoudigweg de omzet van een van je producten bij onze leden en park -bezoekers verbeteren?  Denk dan eens aan het sponsoren van onze tennisvereniging. Dat kan op allerlei manieren interessant zijn. Voor jou en voor ons.  

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met [email protected].    

Onze Sponsoren

                         


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

020 - 668 37 84 (clubhuis)

Clubhuis

Valentijnkade 132
1095 KH Amsterdam