Bestuur

Bestuur van T.V. Tie-Breakers

Voorzitter mevr. I.A. (Irene) Brouwer
Secretaris

dhr. M. (Marc) Vloemans

Penningmeester dhr. R. (Rob) Hulst
Algemene zaken dhr. M. (Marijn) Kroes
Algemene zaken mevr. F. (Fanny) Lauw
Algemene zaken mevr. C.J.P. (Toke) Sibbel
Algemene zaken mevr. M. (Martijntje) Stam


Het algemene bestuursprofiel staat onderaan deze pagina.

 

Irene Brouwer - voorzitter

'Mijn naam is Irene Brouwer en mijn liefde voor tennis is ontstaan in mijn jeugd in Hilversum. Na een lange break ben ik in 2011 weer begonnen bij TV Tie-Breakers, en is mijn passie weer helemaal terug. Of het nu gaat om het spelen zelf, het aanmoedigen van anderen, het geven van lessen of in de rol als voorzitter. Naast tennis woon ik met mijn gezin van vijf in het Oostelijk Havengebied, en werk ik als projectmanager aan grote digitaliseringstrajecten.
 
Als voorzitter wil ik ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van tennis. Op goed onderhouden banen, in een mooi park en in een gezellig en passend clubhuis. Met bijna 1400 leden is het belangrijk dat we de baandruk optimaal verdelen, zodat iedereen aan bod komt. Zowel jong als oud, beginner of ervaren, recreatief of competitief.
 
Naast tennis willen we een bruisende vereniging zijn waar iedereen zich thuis voelt! Ons doel is om een plek te zijn waar leden niet alleen komen tennissen, maar ook samen plezier hebben, mee helpen aan een van de activiteiten en nieuwe vrienden maken. Of je nu op de baan staat voor een spannende wedstrijd, geniet van een gezellig koffiemomentje na afloop, of helemaal losgaat op onze te gekke feesten.
 
Aarzel niet om mij aan te spreken op de club of contact met mij op te nemen voor vragen of ideeën.

mail: [email protected]       

 

Marc Vloemans - secretaris    

'Dag Tie-Breakers. Ik ben Marc Vloemans en sinds 2010 lid van deze gezellige vereniging. Mijn man en ik wonen op Zeeburgereiland en hebben 2 dochters. Ik tennis al vanaf mijn 10de. Weliswaar met een roei-onderbreking van 20 jaar, maar 'oude liefde roest niet'. Als 'pensionado' heb ik de gelegenheid om mijn afnemende prestaties op de baan te compenseren met nieuwe activiteiten buiten de baan. Ik hoop in mijn rol van secretaris een structurele en nuttige bijdrage te leveren aan de continuïteit, organisatie en sfeer van Tie-breakers. Samen met de vele andere vrijwilligers in een zich snel ontwikkelend stadsdeel.'

mail: [email protected]

 

Rob Hulst  - penningmeester

mail: [email protected]

 

Marijn Kroes - algemene zaken 

Mail: 

 

Fanny Lauw - algemene zaken

Mail:

 Toke Sibbel
- algemene zaken  

'Hoi tennissers, Toke Sibbel is de naam en ruim 10 jaar lid van de Tie-Breakers met veel plezier. Is het eerst vooral ballen rapen langzamerhand kom je dan toch tot echte rally’s en wedstrijdjes en dan krijg je er steeds meer lol in. Tie-Breakers is in mijn ogen een vereniging waarbij lekker spelen, sportiviteit en gezelligheid voorop staat. Waar je terecht kun als je hogere ambities hebt, recreatief wilt spelen en/of mensen wilt ontmoeten. De Tie-Breakers bestaat grotendeels door inzet van vele leden die al of niet in commissies plaatsnemen of benaderbaar zijn als er een klus geklaard moet worden. In dat kader vind ik het zelf belangrijk mijn steentje bij te dragen, in eerste instantie via de CRET en dan nu sinds 2020 ook als algemeen bestuurslid. Uitdaging is de club te laten floreren in zijn kracht.

Mail: [email protected] 

 

Martijntje Stam - algemene zaken  

Hallo allemaal! Mijn naam is Martijntje Stam. Ruim tien jaar geleden ben ik lid geworden bij Tie-Breakers, maar tennissen en competitie spelen doe ik mijn hele leven al. Ik woon met mijn gezin in de de Watergraafsmeer en alle vier zijn we lid van Tie-breakers. Afgelopen jaren heb ik mij als jeugdcommissielid met veel plezier ingezet voor de jeugd op onze club. Dat smaakte naar meer! Vandaar dat ik sinds 2023 toegetreden ben tot het bestuur van Tie-Breakers. Ik vind Tie-Breakers een club om apetrots op te zijn. Prachtig gelegen, met een diversiteit aan leden en waar je zowel recreatief als competatief kunt tennissen. En waar we ook met elkaar feestjes bouwen, toernooien organiseren, bardiensten draaien, de tuin onderhouden en wat al niet meer. In mijn ogen heeft de jeugd de toekomst, dus ik zou graag zien dat onze jonge leden in te toekomst nog zichtbaarder en betrokkener worden bij alles wat er gebeurt op onze club. Tot op de tennisbaan!

Mail: [email protected]

 

 

Bestuurs Profiel Algemeen v1.2-1.pdf Vacature Secretaris Tie-Breakers 2024.pdf