Tie-Breakers Clubkampioenschappen

Van zondag 22 augustus t/m zondag 5 september organiseren we onze jaarlijkse clubkampioenschappen. Na het succes van vorig jaar zullen de clubkampioenschappen weer 2 weken duren, zodat er meer wedstrijden gespeeld kunnen worden, voornamelijk in pouleverband. Het is mogelijk om tot max 6 verhinderingen op te geven, dus schrijf je ook in als je een aantal dagen afwezig bent. Klik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan. We gaan er twee mooie weken van maken. 

Duurzaamheidsbingo:
Tijdens de clubkampioenschappen wordt er als vanouds weer een bingo georganiseerd. Tijdens deze bingo zullen fantastische prijzen te winnen zijn. Leden kunnen namelijk vanaf nu spullen waar ze vanaf willen ter beschikking stellen aan deze bingo. Hierbij kun je denken aan een fiets die je eigenlijk te weinig gebruikt, een laptop die overbodig is, een oude of nieuwe smartphone, een auto die je nu je veel thuis werkt niet meer gebruikt, een tennisoutfit die net wat anders valt dan je dacht enzovoort. De spullen dienen in uitstekende staat te verkeren! Uiteraard blijft het allemaal binnen de familie… hoe leuk is dat! Heb je geen waardevolle spullen om weg te geven? Dan kan je uiteraard iets waar je goed in bent weggeven, zoals een massage, een knuffel of een uurtje tuinieren of koken bij iemand anders. Onze eigen zeer geliefde CIC tennisschool heeft al een privé tennisles met leraar naar keuze ter beschikking gesteld!! Het verzamelen van de spullen start vandaag… Is dat wat je voor ogen hebt een sta-in-de-weg? Neem dan contact op met Elisabeth de Ranitz (ederan[email protected]) dan zorgen wij voor opslag tot aan de grote dag! 

Vrijwilligers gevraagd:
We vragen tijdens de clubkampioenschappen graag vrijwilligers die een of meerdere dagdelen een tafeldienst willen draaien. Er zijn 15 speeldagen, dus we hebben echt ondersteuning nodig, zodat het toernooi ook voor ons een feestje blijft. Stuur een email naar [email protected] om je aan te melden.