Lessen en training bij T.V. Tiebreakers

TV Tie-Breakers en CIC Tennis hebben een zeer lange geschiedenis samen, die in de loop der jaren is uitgegroeid tot een uniek partnership. CIC Tennis begon 20 jaar geleden als een klassieke tennisschool op het park van de vereniging. De focus lag hierbij in eerste instantie op het organiseren van tennislessen binnen de gestelde kaders door het Bestuur van TV Tie-Breakers. In de loop der jaren en tegelijk met de groei en professionalisering van TV Tie-Breakers als vereniging, is er een intensieve samenwerking ontstaan op allerlei terreinen en op verschillende niveaus. Dat heeft geresulteerd in een gezamenlijke visie en wederzijds vertrouwen. TV Tie-Breakers en CIC Tennis trekken samen op als partners om de tennisvereniging op alle vlakken naar een steeds hoger niveau te tillen door middel van het bieden van de best mogelijke service en faciliteiten voor de leden en het creƫren van een optimale tennis- en sportcultuur op het park.

Bij TV Tie-Breakers wordt het hele jaar door tennisles aangeboden. Het zomerseizoen loopt van april t/m september en het winterseizoen van oktober t/m maart. Er is lesaanbod en competitietraining voor alle leeftijden en niveaus. Indeling vindt plaats op basis van leeftijd, spelniveau en beschikbaarheid met daarbij aandacht voor een gezonde verdeling in aanbod voor recreatief en prestatief nivo. Naast tennislessen en trainingen biedt CIC Tennis ook andere activiteiten aan zoals tenniskampen, tennisweekenden en tennisreizen.

De volgende cursussen worden aangeboden:
- groepslessen voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden en niveaus 
- beginnerscursus voor volwassenen 
- competitietraining voor volwassenen 
- selectietraining voor volwassenen 
- 10 weekse cursus voor volwassenen (na voorjaarscompetitie)
- 10 weekse cursus op woensdag- en vrijdagochtend voor volwassenen 
- kortlopende zomercursus op zaterdag voor volwassenen (na voorjaarscompetitie)
- Tennis Intensief Week voor volwassenen (tijdens zomervakantie)
- extra training/selectietraining op vrijdagmiddag/avond voor competitiespelende kinderen  

In februari wordt het cursusaanbod gecommuniceerd voor het zomerseizoen. In augustus wordt het cursusaanbod gecommuniceerd voor het winterseizoen.

Let op! De lessen zijn primair bedoeld voor de leden van TV Tie-Breakers. De lessen worden waar nodig aangevuld met niet-leden.

* * * * * * * * * *

Wil je meer informatie over de tennislessen? Bel, mail of Whatsapp naar
Harold Siekmann ([email protected] / 06-27097406) of
Roderik Bratianu ([email protected] / 06-42527372).