Jeugdraad

Bij Tie-Breakers is sinds 2002 een jeugdraad actief. Dat is bijzonder en dat vindt de KNLTB ook. Voor de tennisbond functioneert onze jeugdraad vaak als voorbeeld bij andere clubs, omdat het bij onze club gelukt is om er ook werkelijk continu├»teit aan te geven.

De jeugdraad bestaat uit een aantal jeugdleden die activiteiten voor de jeugd organiseren, zoals het jaarlijkse Open Jeugdtoernooi (meestal laatste week van de zomerschoolvakantie) en de jeugddag. Daarnaast helpen zij de jeugdcommissie tijdens het openingstoernooi en de jeugdclubkampioenschappen.

Het doel van de jeugdraad is de jeugd te betrekken en mee te laten denken bij de ontwikkelingen van de club. De raad wordt gecoacht door seniorleden. Met veel enthousiasme en plezier hoopt de jeugdraad nog vaak de jeugdactiviteiten zo goed mogelijk te laten verlopen.

De jeugdraad bestaat op dit moment uit begeleider Wies en 4 enthousiaste jeugdleden. Daar kan er nog wel eentje bij, het liefst in de leeftijd van 16 tot 18 jaar. Ben jij dat? Stuur dan een mail naar de jeugdraad. Zij zijn te bereiken op mailadres [email protected]
 

Jeugdraad:

- Wies Admiraal (begeleider)

- Thijs Hogenkamp (jeugdlid)

- Bent van Brunschot (jeugdlid)

- Ella Dijkstra (jeugdlid)

- Quinten Snieders (jeugdlid)

- enthousiast jeugdlid gezocht in de leeftijd 16-18 jaar