Introduceren

Introductieregeling/Introduceren van niet-leden  

Gratis introduceren tijdens corona vanaf nu (1 nov 2020) mogelijk

Nu corona ook het tennissen op onze club wat langer in zijn greep houdt dan gedacht, heeft het bestuur besloten het introduceren binnen het reserveringssysteem te activeren. Dit betekent concreet dat het, voor zolang de coronabeperkingen op onze tennisclub gelden, voor leden en houders van een winterkaart nu mogelijk is iemand van buiten de club gratis te introduceren.
In het reserveringssysteem kun je max 3 keer iemand introduceren. Dit kunnen 3 verschillende personen zijn maar ook 3 keer dezelfde persoon.

* * * * *

 

Tzt beslist het bestuur wanneer wij teruggaan naar onderstaande regeling.

Als je lid bent van T.V. Tie-Breakers mag je ook niet-leden introduceren.

Om af te hangen is een introducépas voor het afhangbord nodig. De pas is alleen voor leden (en in de winter ook voor winterkaarthouders) verkrijgbaar aan de bar en dient direct na het afhangen weer geretourneerd te worden. Tijdens de introductie (op één dag) mag wel meerdere keren worden afgehangen voor het introductiebedrag.

De introductiekosten bedragen:
€15.- per keer in de periode 1 april – 30 september, en
€ 7,50 per keer in de periode 1 oktober – 31 maart.

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden waarmee je rekening dient te houden:  

  • Een Tie-Breaker kan per keer maximaal één niet-lid introduceren.
  • Tijdens de voorjaarscompetitieperiode (april tot begin juni) geldt de regeling van 9 tot 17 uur, maar alleen op die dagen waarop geen competitie wordt gespeeld.
  • In de rest van het jaar geldt de regeling van 9 tot 23 uur op alle dagen van de week.
  • In de periode 1 oktober – 31 maart mogen niet alleen leden maar ook winterkaarthouders iemand introduceren.
  • Introduceren is niet mogelijk tijdens door T.V. Tie-Breakers georganiseerde activiteiten, zoals Clubkampioenschappen, Open Toernooien, Toss- avonden en de Zomerrecreantencompetitie. Dit is ongeacht het aantal banen dat voor een van deze activiteiten wordt gebruikt. Ook op nog beschikbare banen waarop door leden nog wel vrij gespeeld kan worden, mag dus geen introductie van een niet-lid plaatsvinden. Kijk naar de clubagenda rechts op deze pagina voor data voor o.a. data van (inhaal)competities en de georganiseerde jeugd- en seniorenactiviteiten.