ALV

Bijzondere Algemene Ledenvergadering van 4 september 2021


Meer dan zomaar een tennisvereniging
Onze vereniging bestaat al meer dan 25 jaar. Maar waar sta je nu eigenlijk voor als tennisvereniging? Wat onderscheidt onze club nu precies van al die andere verenigingen? De meeste leden weten het natuurlijk wel ongeveer, maar vertel het maar eens aan een ander. Dat valt nog niet mee! Daarom is ons verhaal maar eens kort samengevat en besproken met de leden. Vanaf nu kun je alles over onze missie en visie vinden hier.

Terrasrenovatie gaat door
Op de goedbezochte Bijzondere Algemene Ledenvergadering is besloten de voorgestelde renovatie van het terras te laten doorgaan. Het idee is om deze werkzaamheden al deze winter te laten plaatsvinden. In principe kunnen we dan volgend voorjaar genieten van een vernieuwd terras.

Maar doorontwikkelen plannen upgrade park en restyling clubhuis voorlopig uitgesteld
Het is echter niet gelukt om ook een meerderheid van de aanwezige leden te krijgen voor twee andere belangrijke onderdelen van de voorgestelde vernieuwingsplannen. Het gaat dan om het een upgrade van het park en de geplande restyling van het clubhuis. De plannen hiervoor riepen nog veel vragen op, zowel op basis van de gepresenteerde inhoud als de onderbouwing van de kosten voor de gevraagde investering. Maar het plan om zowel het park als het clubhuis aan te pakken is zeker nog niet van de baan. Een investering in de vernieuwing van ons tennispark en clubhuis blijft namelijk zeer noodzakelijk.

Meer informatie over de inhoud van de vernieuwingsplannen tot nu toe vind je hier. Specifieke informatie over de renovatie van het terras vind je op Sheets 16 en 17 van de presentatie "2122 MCPA TB BALV Presentatie.pdf". (Voor alle informatie moet je wel inloggen bij MijnClub.)