Nieuwe senior-leden weer welkom bij Tie-Breakers!

Na een ledenstop van 3 jaar neemt T.V. Tie-Breakers voor het kalenderjaar 2024 weer nieuwe seniorleden aan. Er is, naast de aspirantleden die nog zullen instromen vanuit onze wachtlijst in 2024, plek voor 50 extra belangstellenden. Wil jij ook in aanmerking komen voor 1 van die 50 extra plekken? Lees dan eerst de volgende 4-stappen procedure goed!  Dan weet je wat je allemaal kunt verwachten. Je kunt je daarna tot uiterlijk 30 september 2023 inschrijven. Tot die datum zijn alle vooraanmeldingen gelijk. Daarna zal worden gekeken, zoals beschreven in de 4-stappen procedure, wie de 50 nieuwe leden zijn. 

De 4-stappen procedure om uiteindelijk lid te kunnen worden is als volgt: 

1. Je vult voor 30 september 2023 het inschrijfformulier senioren volledig in. Dit formulier moet je zien als een vooraanmelding, een eerst stap op weg naar het lidmaatschap van T.V. Tie-Breakers per 1 januari 2024. Na verzending ontvang je een automatische ontvangstbevestiging dat je inschrijving succesvol is ontvangen.

2. Je ontvangt vervolgens begin oktober 2023 een e-mail van ons met een vragenlijst. Je vult deze binnen een week in. Let op: Alleen wanneer je zowel het inschrijfformulier als de vragenlijst volledig en tijdig invult, kun je in aanmerking komen voor het lidmaatschap. Na verzending ontvang je weer een automatische ontvangstbevestiging.

3. Er wordt door de ledenadministratie nog in oktober gekeken naar het totaal aantal inschrijvingen en ingevulde vragenlijsten dat is binnengekomen. Zijn dat er minder dan 50 dan kan iedereen die zich heeft aangemeld in principe lid worden. Maar als het er meer dan 50 zijn, dan zal er een selectie dienen plaats te vinden. Hierbij wordt rekening gehouden met een aantal criteria die zorgen voor evenwicht in ons ledenbestand. Deze selectie wordt gedaan door een interne selectiecommissie van T.V. Tie-Breakers. Die gaat kijken naar de individuele antwoorden op de vragen die in de vragenlijst zijn gesteld. Op basis van uitkomsten wordt een rangorde bepaald onder alle aanmeldingen. De eerste 50 komen in aanmerking voor het lidmaatschap per 1 januari 2024. 

4. Die groep krijgt voor 15 november 2023 van de ledenadministratie bericht dat men per 1 januari 2024 lid kan worden van T.V Tie-Breakers. Je ontvangt daarbij een welkomstmail met aanvullende informatie. Val je helaas buiten de groep van 50 nieuwe leden 2024, dan ontvang je hierover ook voor 15 november bericht. Je kunt je dan vanaf 1 januari 2024 weer aanmelden voor het daaropvolgende jaar 2025. 

5. Klik hier voorhet inschrijfformulier senioren. Veel succes!

Bij eventuele vragen mail je naar: [email protected]