Vooraanmelding seniorlidmaatschap 2024 niet meer mogelijk

Via onze website hebben zich ongeveer 500 geïnteresseerden aangemeld om in aanmerking te komen voor een seniorlidmaatschap van onze vereniging per 1 januari 2024. Het aantal beschikbare plekken voor het aannemen van nieuwe leden voor komend jaar is beperkt tot maximaal 100. Voor veel mensen die zich hebben aangemeld is dus helaas geen plaats. Om niet nog meer mensen te moeten teleurstellen is daarom besloten om de oorspronkelijke sluitingsdatum van 30 september met een maand te vervroegen.

Maar je kunt ook op andere manieren gebruik maken van de faciliteiten van ons park. Door een winterkaart 2023-2024 van onze vereniging aan te schaffen, klik hier voor informatie daarover. Of door af en toe eens via Meet en Play een losse binnen- of buitenbaan te huren.

De volgende mogelijkheid voor aanmelding voor het lidmaatschap senioren komt weer open te staan op 1 januari 2024. Je meldt je dan aan voor het jaar daaropvolgend, namelijk 2025. Het aantal leden dat dan kan worden toegelaten kan weer anders zijn.

In ieder geval heb je nog ruim de tijd om je bij een andere vereniging aan te melden om volgend jaar toch te kunnen spelen.

Bij eventuele vragen mail je naar: [email protected]