Vooraanmelding seniorlidmaatschap 2025

Vooraanmelding seniorlidmaatschap 2025 tot 30 augustus 2024 geopend

T.V. Tie-Breakers heeft in 2025 plek voor circa 65 nieuwe seniorleden. Maar je moet er wel wat voor doen om bij die selecte groep te gaan horen! Lees daarom de volgende 4-stappen procedure eerst goed voordat je je aanmeldt. Dan weet je wat er zoal van je verwacht wordt.

Om uiteindelijk lid te kunnen worden, doorloop je 4 opeenvolgende stappen: 

  1. Je vult uiterlijk voor 30 augustus 2024 het Inschrijfformulier volledig in en onderaan onder Lidmaatschap kies "Vooraanmelding senioren 2025". 
  2. Dit formulier moet je dus zien als een vooraanmelding, een eerste stap op weg naar het lidmaatschap van T.V. Tie-Breakers per 1 januari 2025. Na verzending ontvang je een automatische ontvangstbevestiging als je inschrijving succesvol is ontvangen.
  3. Je ontvangt vervolgens medio september 2024 een e-mail van ons secretariaat met een Vragenlijst. Ook de selectiecriteria die zullen worden toegepast worden vermeld. Je vult deze vragenlijst binnen een week in. Let op: Alleen wanneer je het inschrijfformulier senioren volledig en tijdig invult, kom je in aanmerking voor het lidmaatschap. Na verzending ontvang je weer een automatische ontvangstbevestiging.
  4. Er wordt door de ledenadministratie nog in september gekeken naar het totaal aantal inschrijvingen en ingevulde vragenlijsten dat is binnengekomen. Zijn dat er minder dan 65 dan kan iedereen die zich heeft aangemeld in principe lid worden. Maar als het er meer dan 65 zijn, en die kans is groot, dan zal er Selectie onder de aanmelders gaan plaats te vinden. Hierbij wordt rekening gehouden met een aantal criteria die ervoor moeten zorgen dat ons ledenbestand goed in balans blijft. Het gaat dus NIET na volgorde van vooraanmelding. De selectie wordt gedaan door een interne selectiecommissie van T.V. Tie-Breakers. Die gaat kijken naar de match tussen jouw individuele antwoorden op de vragen en de criteria. Op basis van de uitkomsten wordt een rangorde bepaald onder alle aanmelders.
  5. De eerste 65 van deze selectie komen in aanmerking voor het Lidmaatschap per 1 januari 2025. Die groep krijgt voor 15 oktober 2024 van de ledenadministratie bericht dat men per 1 januari 2025 lid kan worden van T.V Tie-Breakers. Je ontvangt daarbij een mail met aanvullende informatie. Val je buiten de groep van 65 geselecteerd leden, dan ontvang je hierover ook voor 15 oktober bericht. Je ontvangt dan of een mailtje dat je nog op een reservelijst staat voor het geval er iemand uit de geselecteerde groep aangeeft toch geen lid te willen worden. Of een mailtje dat je helaas bent afgevallen en dat je je vanaf 1 januari 2025 weer kunt aanmelden voor het daaropvolgende jaar 2026. 

Klik hier (vanaf 1 januari 2024) het inschrijfformulier senioren. Je kunt je tot uiterlijk 30 augustus 2024 inschrijven. Veel succes!

Bij eventuele vragen mail je naar: [email protected]