Clubkampioenschappen Senioren

Clubkampioenschappen 2021
De eerste week van de clubkampioenschappen zit er inmiddels op! Afgesloten met een vanouds gezellige en pittige Pubquiz met Ian en Mark. Het finaleweekend staat inmiddels bijna voor de deur.
 
Klik hier voor het wedstrijdschema. 
 
   
 
Activiteiten
Er zijn nog vele fantastische activiteiten die we naast de mooie tennis potten nog op het programma hebben staan.

Donderdag 2 september om 20:30 uur:
Wijnproeverij met maar liefst 6 mooie wijnen uit Europa te proeven. Schrijf je in bij de wedstrijdtafel of via een DM op onze Instagrampagina of TB facebook pagina. Graag inschrijven vóór donderdag 19.00 uur!!

Vrijdag 3 september om 18:00 uur:
Wij gaan helemaal los en hebben we een feestelijk programma!
Kom tussen 18:00 en 20:00 langs bij onze DIY Taco Bar, dat wordt smullen.
Ga lekker zitten voor de 'Duurzaamheidsbingo' en speel mee vanaf 19.00 uur. Er zijn te gekke prijzen te winnen, maar je mag ook nog steeds prijzen aanbieden (mail daarvoor naar [email protected]). Er zijn al prachtige prijzen gedoneerd, zoals een tennisles met een CIC leraar naar keuze, een uilenexpeditie, en een homemade tulband. DJ Mouss zorgt voor lekkere deuntjes deze avond.

En dan voor het eerst om 20.30 uur:
De Tie-Breakers 'Supertoss', met alle speelsterktes door elkaar! Het eerste rondje start om 20.30 uur. Dit is je kans om zonder wedstrijdspanning toch nog even een mooie pot te spelen. Dus ook als je niet hoeft te spelen, breng je schoenen en racket mee!!

Zaterdag 4 september:
Er is ruimte om bij te komen van het gezellige feest en zorgt Romke voor pannenkoeken. Zorg dat je op tijd weer opgeknapt en scherp bent om aan te sluiten bij de BALV (16.30-18.00).

Zondag 5 september:
Als je zondagochtend op de club bent ben je een kanjer. Je hebt (hoogstwaarschijnlijk) een finaleplek weten te bemachtigen. Geniet daarom van een Finalistenontbijt. Ook als je eerder bent gestrand in de running voor clubkampioen kan je niet thuis blijven. Kom gezellig aanmoedigen en een ijsje eten!

Buiten alle maaltijden en activiteiten om hebben we dit jaar een primeur op het park; MULTIBALL, een interactieve tennismuur om met allerlei spelletjes je techniek en richting gevoel eens goed te trainen. Deze is grote delen van het weekend beschikbaar

Voor alle activiteiten kun je je aanmelden bij de wedstrijdtafel, bellen naar de club of een DM sturen op de TB Instagrampagina via de volgende link: https://www.instagram.com/tiebreakersamsterd?r=nametag .

Tot slot: natuurlijk kun je je vrienden en vriendinnen mee vragen die misschien niet (meer) in de running zijn voor Clubkampioen maar wel van tennis, bingo, taco's of wijnproeven houden.

 
Vrij spelen tijdens de clubkampioenschappen
In ieder geval de eerste week van de clubkampioenschappen zijn er meerdere banen beschikbaar voor vrij spelen. Reserveren werkt gewoon via de clubapp.
Echter .... het is pas op de dag zelf mogelijk om in de avonduren een baan te reserveren. Elke avond wordt door de TC bekeken hoeveel banen beschikbaar zijn voor vrij spelen. Bij regen en uitstel van wedstrijden zijn we soms helaas genoodzaakt om minder vrijspeelbanen beschikbaar te stellen. In de tweede week wordt door het CIC soms zelfs op 6 banen lesgegeven en zullen waarschijnlijk alle overige banen in de avonduren nodig zijn voor de clubkampioenschappen.
 
Maar ook dan zullen we zodra er een baan vrij valt deze baan via de clubapp beschikbaar stellen.
 
Nog niet lang geleden hadden we het niet voor mogelijk gehouden, maar we zijn erg gelukkig en dankbaar dat we hier met elkaar 2 mooie weken van kunnen maken.
 
We zien je graag de komende weken op ons park!