Clubkampioenschappen Senioren

Inschrijving clubkampioenschappen geopend

Bent u meer een Williams of een Halep? Een Djokovic of juist een Federer? Kom er deze zomer achter tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen van T.V.Tie-Breakers. Het spektakel vindt plaats van zaterdag 31 augustus t/m 8 september. De inschrijving is nu geopend!

Wat mag u inmiddels verwachten?
Zoals u gewend bent wordt het ook dit jaar weer een gezellige happening met eten op de club, de inmiddels legendarische clubquiz, dagelijkse dj’s en natuurlijk heel veel tennis. Niet krampachtig strijden in angst voor die vreselijke rating, maar gewoon lekker tennissen en vrijuit laten zien wat je kunt.

Beschikbaarheid, verhinderingen en speelsterktes.
Als je de hele week beschikbaar bent kan je je zelfs inschrijven voor drie onderdelen!
- Als je voor één of twee onderdelen inschrijft kan je verhinderingen opgeven voor het eerste weekend en voor één avond door de week op maandag tot en met donderdag.
- Voor de vrijdagavond en het slotweekend kan je geen verhinderingen opgeven.

Omdat de rating niet telt is inschrijven in een wat sterkere categorie mogelijk. Om te stimuleren dat je ook eens dubbelt met iemand die een veel hogere of lagere rating heeft is inschrijven in de categorie van de gemiddelde speelsterkte mogelijk. Dus een drie en een acht schrijven zich in categorie vijf of sterker in.

Schrijf je hier nu in want hoe meer leden hoe meer vreugd! De inschrijving sluit op zondag 18 augustus.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

020 - 668 37 84 (clubhuis)

Clubhuis

Valentijnkade 132
1095 KH Amsterdam