Jeugdcommissie

Sinds jaar en dag behartigt de jeugdcommissie de tenniswensen van de jeugd. Zo worden, in samenwerking met CIC Tennis, de lessen ingedeeld, competitieteams samengesteld en organiseert zij verschillende activiteiten zoals o.a. de ouder-kinddag,  het openingsfeest en de clubkampioenschappen.

De jeugdcommissie werkt tevens nauw samen met het bestuur, de Technische Commissie en andere commissies om zaken voor elkaar te krijgen ten behoeve van de jeugd. Zo hebben we afgelopen zomer een nieuwe tafeltennistafel kunnen aanschaffen, die na de laatste verbouwing van de bar ‘verdwenen’ was.

De jeugdcommissie komt maandelijks bijeen om zich in te zetten voor de jeugd. Lijkt het je leuk om ook je handen uit de mouwen te steken voor onze jeugd en mee te denken over ons jeugdbeleid? Laat het ons weten via [email protected] .

Wie zijn wij?

Martijntje Stam

Als voorzitter van de jeugdcommissie zorgt Martijntje dat alle zaken in goede banen geleid worden. Tijdens competitiedagen is ze vaak aanwezig als jeugd-VCL (verenigingscompetitieleider) en tijdens de vergaderingen houdt ze iedereen bij de les.

Wies Admiraal

Wies begon haar Tie-Breakers carrière als jeugdlid en zat destijds in de jeugdraad, waar ze al veel activiteiten organiseerde. Nu is ze lid van de jeugdcommissie en contactpersoon voor de jeugdraad, hoe leuk is dat?! Wies draait haar hand er niet voor om om bijvoorbeeld een suikerspin te regelen, of een springkussen of een tafeltennistafel.

Boudewijn Damen

Inmiddels is Boudewijn alweer 1 jaar lid van de jeugdcommissie en heeft hij o.a. de jeugd clubkampioenschappen georganiseerd. Verder zie je hem vaak op competitiedagen als VCL en op verschillende andere events. Tevens heeft hij zich gericht op de informatievoorziening op de website van T.V. Tie-Breakers.

Mark van der Duin

Als lid van de jeugdcommissie is Mark het afgelopen jaar o.a. bezig geweest met de voorjaarscompetitie en najaarscompetitie van de jeugd. Baanbezetting, teamcaptains aanstellen en contact onderhouden, wedstrijden verzetten, nieuwe ballen; Mark is ‘your man’!

Kees Kleywegt

Als lid van de jeugdcommissie houdt Kees het goed in de gaten tijdens vergaderingen; “Wat bedoel je precies? Op welke manier willen we hier mee omgaan? Is het een idee om….?” Zomaar een aantal vragen die precies de kern van een probleem blootleggen, dat is Kees! En verder zie je hem vrijwel altijd op verschillende activiteiten om kinderen naar de baan te begeleiden, limonade te regelen , ballen te zoeken of uitslagen in te voeren.

  

Roderik Bratianu          Harold Siekmann

Roderik is als CIC Tennislerlaar onze hoofdtrainer van de club. Samen met Harold plannen zij alle trainingen en geven ze advies omtrent de indeling van de competitieteams. Net als de jeugdcommissie hebben ze de jeugd hoog in het vaandel, immers de jeugd heeft de toekomst. Roderik en/of Harold zijn aanwezig bij al onze vergaderingen en denken mee over allerlei zaken. Vaste prik is bijvoorbeeld het uitje op de jeugddag van het ABN-AMRO toernooi, maar ook zaken als een leuke clinic tijdens het open jeugdtoernooi. Kortom, de jeugdcommissie en CIC Tennis zijn twee handen op één buik!

 

De leden van de jeugdcommissie vind je ook op de commissie pagina, klik hier.