Club ladder senioren

Clubladder senioren

De clubladder gaat ook komende winter 2021-2022 door!  Vanwege het succes van de zomereditie is besloten om ook een wintereditie aan te bieden. Deze gaat van start op 18 oktober en loopt tot eind maart. Er zullen in totaal 9 rondes worden gespeeld. Mochten de banen er onverhoopt uitliggen in verband met winterse omstandigheden dan zullen rondes worden overgeslagen. Op 13 december zal er een pauze zijn van 4 weken waarna we op 10 januari weer van start gaan met ladderen.

Huidige spelers van de ladder zullen bericht krijgen dat we doorgaan in de winter. Spelers die mee doen behouden in principe hun positie op de ladder. Spelers die niet mee willen doen kunnen aangeven om het winterseizoen over te slaan. Ze zullen dan in de zomer, mochten ze weer meedoen, een paar plekjes zakken wegens overslaan van rondes.

Het is overigens mogelijk om je te allen tijde aan of af te melden voor de ladder. Deelname is gratis! Lijkt het je leuk om te spelen met andere leden van jouw niveau? Dit is een goede manier om nieuwe tennismaatjes op de club te ontmoeten!

Hoe werkt het?:  
- Elke 2 weken worden er automatisch een leuke wedstrijd voor je geregeld.
- Je kiest zelf wanneer je graag speelt.
- Je wordt ingedeeld op jouw speelniveau.
- Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat.
- Je dient wel zelf een baan af te hangen .

Een uitgebreide beschrijving vind je hier. De spelregels vind je hier. Speel je ook mee? Je hoeft alleen je niveau op te geven en welke dagen je graag speelt. De club ladder is in principe bedoeld om zoveel mogelijk in de daluren te spelen. Houd hier dus rekening mee bij het opgeven van de speeldagen. Op de zaterdag- en zondagavonden zijn er veel speelmogelijkheden, behalve in de toernooi en competitieweekeinden.   

Meld je nu hier aan! Of download de gratis ‘clubladder’ app Van Sportconnections uit de App Store/ Google Play, zie links:

            

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met [email protected].