Club ladder senioren

Clubladder senioren

Ook in 2024 wordt er weer een enkel Clubladder georganiseerd. Lijkt het je leuk om te spelen met andere leden van jouw niveau? Dit is een goede manier om nieuwe tennismaatjes op de club te ontmoeten! Hoe werkt het: - Elke 2 weken worden er automatisch een leuke wedstrijd voor je geregeld. - Je kiest zelf wanneer je graag speelt. - Je wordt ingedeeld op jouw speelniveau. - Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat. - Je dient wel zelf een baan af te hangen. Het is overigens mogelijk om je te allen tijde aan of af te melden voor de ladder. Deelname is gratis!

Informatie over de enkel ladder is te vinden op: Tie-Breakers enkel

De spelregels vind je hier. Speel je ook mee? Je hoeft alleen je niveau op te geven en welke dagen je graag speelt. De club ladder is in principe bedoeld om zoveel mogelijk in de daluren te spelen. Houd hier dus rekening mee bij het opgeven van de speeldagen. Op de zaterdag- en zondagavonden zijn er veel speelmogelijkheden, behalve in de toernooi en competitieweekeinden.   

Naast de enkel ladder is er nu ook een dubbel ladder in het leven geroepen. De dubbel ladder is voor alle niveaus en inschrijven met alle combinaties (HD, DD en GD) is mogelijk. 

Informatie over de dubbel ladder is te vinden op: Tie-Breakers dubbel

Meld je nu hier aan! Of download de gratis ‘clubladder’ app Van Sportconnections uit de App Store/ Google Play, zie links:

            

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met [email protected].