Club ladder senioren

Na het succes van vorig jaar, is de club ladder dit jaar 2021 weer terug! Het begint maandag 19 april en loop t/m zondag 10 oktober.

Lijkt het je leuk om te spelen met andere leden van jouw niveau? Dit is een goede manier om nieuwe tennismaatjes op de club te ontmoeten!

Mochten de Coronarichtlijnen van de KNLTB het toelaten dan wordt op maandag 19 aprili gestart met de nieuwe Tie-Breakers tennis ladder. Je kunt je nu al aanmelden maar dat kan ook op een later moment. Zelfs na de start van de ladder kun je je alsnog aanmelden. 10 oktober eindigt de ladder. Meedoen is kosteloos.  

Hoe werkt het:  
- Elke 2 weken regelen wij een leuke wedstrijd voor je
- Je kiest zelf wanneer je graag speelt
- Je wordt ingedeeld op jouw speelniveau
- Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat
- Je dient wel zelf een baan af te hangen  

Een uitgebreide beschrijving vind je hier.
De spelregels vind je hier.

Speel je ook mee? Je hoeft alleen je niveau op te geven en welke dagen je graag speelt. De club ladder is in principe bedoeld om zoveel mogelijk in de daluren te spelen. Houd hier dus rekening mee bij het opgeven van de speeldagen. Op de zaterdag- en zondagavonden zijn er veel speelmogelijkheden, behalve in de toernooi en competitieweekeinden.  

Meld je nu hier aan! Of download de gratis ‘clubladder’ app Van Sportconnections uit de App Store/ Google Play, zie links:

            

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met [email protected].