Inleiding

De Commissie Recreatief Tennis (CRET) organiseert diverse onderlinge activiteiten en toernooitjes waarbij tennis, contact met andere Tie-Breakers en gezelligheid op de voorgrond staan, maar waar ook altijd een klein competitie-element aanwezig is.  We hebben mixtoernooien zoals het voorjaars- en herftstoernooi, het midzomernachttoernooi met introducées waarbij we altijd hopen op een zwoele avond en als tegenhanger het snerttoernooi begin januari waarbij het elke keer de vraag is of het gaat vriezen of dooien. Voor diegenen die het ook wel eens single willen proberen, organiseren we ook een single-toernooi.

Zijn er andere ideeën voor toernooitjes: laat het ons weten. Wij staan er open voor! Elk toernooi serveren we seizoensgebonden hapjes en drankjes meestal gemaakt in eigen keuken. Er zijn leuke prijzen te verdienen en een gezellige borrel na de sportieve activiteiten, hiervoor vragen wij een kleine bijdrage.

Daarnaast organiseren we met ‘De Vrienden van de Cret’ de wekelijkse Toss op maandagavond en dinsdagochtend. Een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennen en met anderen te spelen van hetzelfde en soms een ander niveau.

De clubkampioenschappen zijn ook open voor iedereen!