Winterkaart


(Foto: Bill Wei)

Bij Tie-Breakers kun je als niet-lid een winterkaart kopen, waarmee je van 1 oktober tot en met 31 maart op onze buitenbanen kunt spelen. Dit kan via de "Lid worden?" link rechtsboven op onze website. Je kunt ook een binnenbaan huren, klik hier.

Wil je als winterkaarthouder tennissen tussen 9:00 en 18:00 uur, dan reserveer je een baan via de Tiebreakers-website (MijnClub) of via de gratis te downloaden KNLTB ClubApp op je mobiel. (Klik hier voor instructies over de ClubApp.) 

Wil je tennissen tussen 18:00 en 23:00 uur, dan reserveer je een baan via het afhangbord in het clubhuis: op vertoon van je profiel (met profielfoto) in de KNLTB ClubApp kun je achter de bar een winterkaart ophalen om mee af te hangen. Direct nadat je hebt afgehangen, geef je deze weer af bij de bar. Heb je toevallig nog een KNLTB-ledenpas (dit moet dan wel de laatste meerjarenpas van de KNLTB zijn) kun je ook hiermee 's avonds afhangen via het afhangbord.

Lees ook de uitgebreide informatie over de buitenbanen en het afhangen goed door: hier.

Winterkaart:

  • Kosten: € 90,- (2023-2024)
  • Inschrijving : kan tussen 1 september en 31 december. Het inschrijfformulier vind je boven rechts op deze webpagina onder Lid Worden. Het is alleen in deze periode te benaderen.
  • Zodra je ingeschreven bent, krijgt je hiervan een bevestigingsmail met je inloggegevens voor de ClubApp ( klik voor instructie).  Mocht je deze inloggegeven nog niet hebben ontvangen, mail naar [email protected] 

Winterkaarten zijn vanaf 1 september t/m 31 december direct te bestellen. Er is hiervoor geen wachtlijst. Let wel dat een winterkaart geen rechten geeft op een regulier lidmaatschap noch voordelen bij inschrijvingen.

 

Algemene Voorwaarden Winterkaart

1. Met een lidmaatschap van T.V. Tie-Breakers kun je het hele jaar door buiten tennissen op onze gravelbanen. Voor niet-leden is het mogelijk een winterkaart te kopen. 

2. De winterkaart geeft speelrecht op de daartoe aangewezen buitenbanen vanaf 1 oktober 2023 tot en met 31 maart 2024 tussen 09.00-23.00 uur. 

3. De kosten van de winterkaart zijn: € 90,-.  

Automatische incasso en het uploaden van een pasfoto zijn verplicht. Deze kaart kan de volgende winterseizoenen opnieuw worden gebruikt na betaling van de dan geldende winterbijdrage.

4. De winterkaart kan alleen aangevraagd worden via de "Lid worden?" link rechtsboven op onze website.

5. De winterkaart is persoonsgebonden en mag alleen worden gebruikt door de desbetreffende pashouder.

6. Het is niet toegestaan dat houders van een winterkaart professioneel tennisonderricht (laten) verzorgen, tenzij het bestuur van T.V. Tie-Breakers hiervoor toestemming heeft verleend.

7. Houders van een winterkaart kunnen gebruikmaken van de beschikbare faciliteiten in het clubhuis van de vereniging.

8. Winterkaarthouders kunnen een ander introduceren in de winterseizoen onder dezelfde voorwaarden als leden van T.V. Tie-Breakers. Klik hier voor meer informatie.

9. De buitenbanen zijn per winterseizoen gemiddeld 6 tot 8 weken niet bespeelbaar in verband met slechte weersomstandigheden zoals vorst, sneeuw et cetera. Er is geen kostenreductie als de banen wegens weersomstandigheden niet bespeelbaar zijn.

10. Winterkaarthouders kunnen niet deelnemen aan toernooien.

11. Winterkaarthouders kunnen zich onder bepaalde voorwaarden inschrijven voor tennislessen. Neem daarvoor contact op met tennisschool CiC, zie de pagina over lesinformatie, klik hier.


Speelbeperkingen
 

Indien een van de onderstaande omstandigheden zich voordoet kan het speelrecht worden opgeschort, beperkt of niet toegestaan worden. Hiervoor is geen restitutie mogelijk.

1. Indien het vanwege weersomstandigheden (o.a. vorst in de grond of na regen) schadelijk is voor de tennisbaan, dit naar het oordeel van de groundsman en/of een bestuurslid dan wel een door het bestuur daartoe gemachtigde persoon.
Als, bij slecht weer, een binnenbaan vrij is kan men de baan huren tegen gereduceerd tarief. Dit gereduceerde tarief wordt alleen gegeven als men reeds op de club is en niet kan spelen vanwege weersomstandigheden. Voor meer informatie over de huur van binnenbanen, klik hier.

2. Indien de speler niet over het voor de baan geschikte schoeisel beschikt, dit naar het oordeel van de groundsman en/of een bestuurslid dan wel een door het bestuur daartoe gemachtigde persoon.

3. Indien T.V. Tie-Breakers activiteiten organiseert waarvoor de buitenbanen worden gebruikt (speelrecht beperkt). Zie de clubagenda op de homepage voor reeds bekende data.

4. Op georganiseerde tossavonden (in de regel op maandag in de maand oktober van 19.00-22.00 uur) kan het voorkomen dat er geen banen beschikbaar zijn voor vrij spelen. De winterkaarthouders kunnen dan deelnemen aan de toss. 

5. Indien men zijn/haar winterpas is vergeten, heeft men geen speelrecht. Er zijn geen reservepassen aanwezig en/of er kunnen geen dagpassen worden gekocht.