Clubkampioenschappen Junioren

Clubkampioenschappen junioren 2022

Van zondag 28 augustus t/m zondag 11 september organiseren we onze jaarlijkse clubkampioenschappen.

Volgende week hebben we nog een hoogtepunt in ons verenigingsjaar, het Open Toernooi, maar direct na de vakantie is daar het andere hoogtepunt, de Clubkampioenschappen!

Na het succes van vorige jaren zullen de clubkampioenschappen weer 2 weken duren, zodat er meer wedstrijden gespeeld kunnen worden, voornamelijk in pouleverband. Op maandagen en dinsdagen worden er in principe geen wedstrijden ingepland!  

Nieuw dit jaar is dat de inschrijving voor jeugd en senioren is samengevoegd.

Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan en eventueel voor de wedstrijdschema's.
De inschrijving sluit op donderdag 18 augustus. 

We zullen er weer een gezellige happening van maken met eten op de club, de ondertussen legendarische clubquiz, Bingo, muziek en natuurlijk heel veel tennis. In het weekend van 3 en 4 september zullen er ook voor de jeugd veel activiteiten zijn. 

Jeugd
De jeugdwedstrijden zullen alleen plaatsvinden op zondag 28 augustus, zaterdag 3 september, zondag 4 september en de Finales op zaterdag 10 september. Voor de jeugd geldt dat je maximaal 2 dagdelen verhinderd mag zijn. Op de Finaledag zijn geen verhinderingen toegestaan. Jongeren vanaf 14 jaar mogen zich ook inschrijven voor de senioren in de onderdelen met rating 7 of 8. Ook kan je dan meedoen in de onderdelen 4/8, als je een sterke dubbelpartner kunt vinden. Wie weet is een van je ouders of bekende een goeie 4? Probeer hem of haar te verleiden en schrijf je samen in! Jongeren die zich inschrijven voor de seniorenpoules zullen ook door de week mee moeten kunnen doen. Je kunt dan wel 2 extra verhinderingen doorgeven. Ook zullen we dan rekening houden met het tijdstip van aanvang. Inschrijving voor jeugd is gratis. Als je je echter inschrijft in een van de seniorenonderdelen dan betaal je wel gewoon inschrijfgeld. 
 
K-Ching (vanaf 18 jaar)
We zullen gedurende de Clubkampioenschappen weer een K-Ching organiseren.
Van te voren kan je de winnaars van de verschillende poules voorspellen tegen een dagelijks wisselende rating, aangepast op de persoonlijke rating en de stand in de poule.
 
Ook voor de jeugd zullen we nog een aparte versie van K-Ching organiseren.
Daarvoor hoef je je niet op te geven.   
 
klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan en eventueel voor de wedstrijdschema's.
De inschrijving sluit op vrijdag 12 augustus.