Jeugdactiviteiten

Activiteiten voor onze jeugd 2024

Competitie update jeugd
De start van de voorjaarscompetitie 2024 komt in zicht. Let goed op want maandag 1 april (2e paasdag) is de eerste wedstrijddag. Via deze link vind je de indeling van de Tie-Breakers teams waarin je kan zien met welke teamgenoten je gaat spelen en wie als captain is aangewezen. Onderaan deze pagina vind je een pdf met de speeldata; zet deze alvast goed in je agenda. De indeling van de KNTLB is nog niet bekend, deze verwachten we uiterlijk begin maart. Dan weten we ook in welke klasse je speelt en waar, en tegen welke andere teams je gaat spelen. We zullen je per email updaten zodra dit bekend is.

Nieuwe jeugdleden informatiesessie op zondag 24 maart
Ouders van nieuwe jeugdleden, en van de kinderen die voor het eerst competitie gaan spelen, nodigen we graag uit voor een korte bijeenkomst in ons clubhuis op zondag 24 maart van 11:00u-11:30 uur tijdens het openingstoernooi voor de jeugd. De bijeenkomst is voor de ouders, maar uiteraard zijn spelers zelf ook van harte welkom om mee te luisteren.  

Openingstoernooi - zondag 24 maart
Op zondag 24 maart van 10-13 uur is het openingstoernooi voor alle jeugdleden. Kom dus allen lekker opwarmen voor het komende seizoen. Als je competitie speelt, is dit ook het moment om je voor te bereiden, zorg dat je teamgenoten zich dus ook inschrijven. Schrijf je in via deze link.  

Kledingruil (tijdens openingstoernooi)
Groeien jouw voeten ook zo snel? Liggen je te kleine rackets in de meterkast? Neem je oude tennis-, schoenen/truien/shirts/broeken/rackets mee naar de club en ruil ze tegen een grotere maat! Goed voor jou, je portemonnee en super duurzaam! Tijdens het openingstoernooi is er een kledingruilbeurs. Alle spullen die overblijven en niet mee terug worden genomen, komen in een ruilkast te staan. Hier kun je jouw oude spullen inleveren en eventueel nieuwe spullen voor terugnemen.  

Wat kan ik wel/niet meenemen?

 • Tennis-, schoenen
 • Truien
 • Shirts
 • Broeken
 • Rackets die nog goed een volgende ronde mee kunnen.
 • Gewassen en vlek-/geurvrij
 • Versleten zolen, gaten in kleding die niet meer gemaakt kunnen worden? Dan nemen we het helaas niet in.
 • Maximaal 5 items per persoon inbrengen

Hoe werkt het? Je krijgt per item een aantal muntjes, hiervoor kun je andere items “kopen”:

--> Kleding krijgt 1 munt 
--> Schoenen en rackets krijgen 2 munten
--> Heb je niets in te brengen? Dan kun je 3 muntjes kopen. Hiervoor kun je spullen “kopen”.

Worden jouw spullen niet verkocht? Dan kun je ze weer meenemen naar huis of je laat ze achter voor de ruilkast.   Gedurende het jaar is er een kledingkast waar je jouw spullen kunt inbrengen en eventueel hiervoor iets uit de kast kunt halen.  

Jaarkalender jeugd 2024
Dit wordt een heel cool tennisjaar vol met activiteiten voor de jeugd van TV Tie-Breakers. Blokkeer dus alvast deze data in je agenda! 

 • Openingstoernooi jeugd 24 maart: Schrijf je in via deze link
 • Ouder-kind toernooi 16 juni
 • Clubkampioenschappen jeugd 11 t/m 14 juli
 • Zomer tenniskampen CiC 22 t/m 26 juli & 26 t/m 30 aug
 • Pepsi Tie-Breakers Open 27 t/m 30 aug
 • Najaarscompetitie 8 sep t/m 6 okt
 • Kerst dubbel toernooi 27/28 dec

Helpende Handjes
De jeugdcommissie doet veel, maar kan dat niet alleen! Bij alle activiteiten die zij voor de jeugd organiseert, heeft zij altijd wel handen extra nodig. Dat kan heel divers zijn: soep maken, VCL (verenigingscompetitieleider) assisteren tijdens competitiedagen of tijdens toernooien, teamcaptain van een team zijn, op- en afbouw gedurende de ouder-kinddag, noem maar op. Mocht je geïnteresseerd zijn om af en toe een handje te helpen, dan kan je je opgeven voor ‘de handjeslijst’. En als je zelf lid bent, geldt dit als een bardienst die je elk jaar verplicht moet doen! Stuur een mailtje naar [email protected] om je op te geven of spreek één van de jeugdcommissieleden aan op de club.