Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van T.V. Tie-Breakers! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/2 Algemeen
2/2 Type lidmaatschap bepalen
>

 

LET OP!! Dit inschrijfformulier is alleen voor aanmeldingen voor winterkaarten 2023-2024.

Vooraanmelding voor een seniorlidmaatschap 2024 is niet meer mogelijk. Via onze website hebben zich ongeveer 500 geïnteresseerden aangemeld om in aanmerking te komen voor een seniorlidmaatschap van onze vereniging per 1 januari 2024. Het aantal beschikbare plekken voor het aannemen van nieuwe leden voor komend jaar is beperkt tot maximaal 100. Voor veel mensen die zich hebben aangemeld is dus helaas geen plaats. Om niet nog meer mensen te moeten teleurstellen is daarom besloten om de oorspronkelijke sluitingsdatum van 30 september met een maand te vervroegen. De vooraanmelding bij de rubriek “lid worden senioren 2024” is vanaf vrijdag 1 september 2023 niet meer mogelijk.

De volgende mogelijkheid voor aanmelding voor het lidmaatschap senioren komt weer open te staan op 1 januari 2024. Je meldt je dan aan voor het jaar daaropvolgend, namelijk 2025. Het aantal leden dat dan kan worden toegelaten kan weer anders zijn.


Junioren zijn nog wel altijd welkom. Klik hier voor het inschrijfformulier voor junioren.
 
Voordelen van een Tie-Breakers lidmaatschap:
  • Gebruik van 12 goed verzorgde buitenbanen het hele jaar
  • 3 tapijt banen in de hal
  • Tennis les en competitietraining
  • Uitgebreid competitieprogramma
  • Vele activiteiten voor recreanten
  • Gezellige sfeer

Lees eerst de informatie die op deze website onder de menu lidmaatschap staat goed door voordat je je inschrijft.
- Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.
- Junioren kunnen zich inschrijven voor het lidmaatschap gedurend het hele jaar. Vóór 30 juni betaal je de hele ledenbijdrag, vanaf 1 juli de helft. Let wel dat als je 18 wordt in een kalenderjaar kun je je alleen als senior aanmelden.

(foto: Paul Deelman)