Terug naar overzicht

Tie- Breakers dubbel jeugdtoernooi 2023 'KERST editie'

Tennishal T.V. Tie-Breakers (Baan 14 - tennishal, Baan 15 - tennishal, Baan 16 - tennishal)
27-12-2023 09:00 - 28-12-2023 18:00

Super goed nieuws! Je hoeft je niet te vervelen in de kerstvakantie tussen Kerst & Oud & Nieuw. Speciaal voor alle tennissende kids (groen en junioren) in Amsterdam en omstreken organiseren we weer een dubbel toernooi op 27 en 28 december.

De wedstrijden worden in onze tennishal gespeeld, tenzij het stralend weer is buiten. De wedstrijden worden gespeeld op tijd in verband met een beperkt aantal binnenbanen. De wedstrijden worden in principe tussen 9.00 - 18.00 uur gespeeld. Het is een open toernooi, dus iedereen die lid is van de KNLTB kan meedoen. We spelen alleen dubbels en mix dubbels dus je kan je inschrijven samen met een vriend/ vriendin/ buurjongen/ buurmeisje/ neef/ nicht/ etc. Weet je niet zo goed met je samen kan spelen, Meld je dan ook aan, wij gaan dan ons best doen om een maatje voor je te vinden.

We maken er twee hele gezellige dagen van op de club zodat je ook voor en na de wedstrijden genoeg te doen hebt.Aanmelden kan tot 15 december via toernooi.nl of via deze link. Vragen of problemen met aanmelden, stuur een mail naar [email protected]

  Terug naar overzicht