Wintercompetitie in de Hal

06 september 2019


Na het enorme succes van vorig jaren is er deze winter in de hal van Tie-Breakers opnieuw een wintercompetitie. De competitie is toegankelijk voor leden en niet-leden van de speelsterktes 6, 7 en 8. Enige wedstrijdervaring is gewenst.  

Er wordt gespeeld in poules van 6 spelers, ingedeeld op speelsterkte. Iedereen speelt per keer een wedstrijd van 90 minuten (in totaal speel je gedurende de winter 5 singles en 5 dubbels), afwisselend op de zaterdagavond (van 20.00-21.30 uur of 21.30-23.00 uur) of de zondagmiddag (van 13.00-14.30 uur of 14.30-16.00 uur). Het is mogelijk om een voorkeursdag op te geven. Daar proberen we dan zoveel mogelijk rekening mee te houden. Maar in de basis moet iedereen bereid zijn om zowel zaterdag als zondag te spelen.

Er zijn mogelijkheden om op het inschrijfformulier een aantal verhinderdata op te geven, maar ajb schrijf je alleen in als je echt regelmatig kunt spelen. Wedstrijden starten op zaterdag 5 oktober en de laatste wedstrijden zijn op zondag 15 maart. In deze periode speel je dus 10 wedstrijden van 90 minuten. Op zaterdag 21 maart sluiten we af met een feestelijke finale-avond waarin we bepalen wie zich winterhalkampioen van 2020 mag noemen.

Kosten zijn 100 euro per deelnemer.

Onttroon jij de huidige winterhalkampioenen Gerton Sluis en Celine van Leeuwen? Schrijf je nu in!   Er zijn totaal 60 plekken beschikbaar en VOL = VOL!  

Inschrijving gaat via Toernooi.nl, klik op deze link voor het inschrijfformulier:

Als je je nog nooit hebt aangemeld bij toernooi.nl moet je je eerst registreren alvorens je je kan inschrijven. Inloggegevens zijn NIET dezelfde als de club app, de tiebreakers site oid. Toernooi.nl staat los van onze site.  

Nieuwscategorieën