Welkom op onze nieuwe website!

16 april 2019


T.V Tie-Breakers heeft een nieuwe website gekregen. Dat zal dus wel even wennen zijn. Maar wij hopen dat de gekozen menustructuur goed aansluit bij de behoeftes van de leden. Voor de ontwikkelde menustructuur hebben wij dankbaar gebruik gemaakt van jullie input. Meer dan 130 mensen (10% van de leden) heeft begin dit jaar gereageerd op de vraag waar je in eerste instantie naar op zoek ging als je de (oude) Tie-Breakers website bezocht. Op basis van de uitkomsten van dit onderzoek zijn de onderwerpen en hun volgorde bepaald in het hoofdmenu.

Wij denken daarom dat jullie vrij eenvoudig alle belangrijke informatie kunt vinden die je nodig hebt om optimaal te genieten van het tennislidmaatschap bij Tie-Breakers. Kun je toch iets niet vinden kijk dan in het menu bij “Zoek A-Z”.

Begin juni ontvangen de leden opnieuw een enquête waarin gevraagd zal worden naar de bevindingen in het dagelijks gebruik van onze nieuwe website.  

N.b. Onze Tie-Breakers website maakt deel uit van een KNLTB IT-pakket waarop alle tennisverenigingen aangesloten moeten zijn. Ook ons nieuwe afhangbord maakt deel uit van dit pakket. Een groot deel van de vormgeving van de website is door de KNLTB bepaald. Als Tie-Breakers hebben wij daar maar beperkte invloed op gehad. Een aantal door ons gevraagde verbeteringen moeten nog worden gerealiseerd. Zo zou bijv. binnenkort voldaan worden aan jullie wens om de veel gezochte clubagenda bovenaan de homepage te plaatsen i.p.v helemaal beneden.

Nieuwscategorieën