Vacature bestuurslid/voorzitter

27 april 2021


Wil jij tijd, energie en je specifieke kwaliteiten steken in het reilen en zeilen van jouw tennisclub? De komende jaren invulling geven aan de in te zetten beleidsvoornemens en de plannen “Voor (nog) meer kwaliteit en ontmoeting”? Ben jij misschien wel de echte teamplayer die wij zoeken? Dan is een actieve rol spelen in het bestuur van T.V. Tie-Breakers misschien wel iets voor jou!

Onze vereniging is een semi-professionele organisatie die operationeel draaiende wordt gehouden door het inzetten van personeel. Tegelijkertijd wordt zwaar geleund op de vele enthousiaste leden die zich op wat voor manier dan ook actief willen inzetten voor onze club. In één van de vele commissies, voor het doen van de administratie, voor het beheren van de website, voor het baanonderhoud, etc. Het bestuur handelt in opdracht van de leden en legt jaarlijks verantwoording af aan de leden. Het bestuur bestaat momenteel uit 5 leden, t.w. een voorzitter, een penningmeester, een secretaris en 2 algemene bestuursleden. Zij brengen allemaal hun eigen expertise in bij het verdelen van de verschillende taken, projecten en verantwoordelijkheden.

Door het aangekondigde vertrek van de huidige bestuursvoorzitter is er vanaf eind juni een vacature gekomen in het bestuur. Dat kan die van voorzitter zijn of die van algemeen bestuurslid.

Waar ligt voor jou de uitdaging?

- Je vervult een actieve rol bij het door ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van onze missie, visie en daarvan afgeleide verenigingsbeleid.

- Je weet wat er leeft in de vereniging, stimuleert, werft  en motiveert de leden om actief deel  te (blijven) nemen aan het verenigingsleven.

- Je houdt voeling met de verenigingsmanager en de commissies m.b.t de inhoud, planning en evaluatie van hun activiteiten.

- Je vertegenwoordigt de vereniging niet alleen intern, maar ook naar externe contacten en doelgroepen.

- Je neemt deel aan de bestuursvergaderingen (ongeveer 10 p.j) en de jaarlijkse ALV en bereidt deze gezamenlijk voor.

Wat voor iemand ben je?

- Je beschikt in alle opzichten over goede contactuele eigenschappen.

- Je bent veelvuldig te zien op de club en makkelijk benaderbaar.

- Je hebt een brede helicopterview op de vereniging, maar je hebt ook begrip voor de diversiteit van onze leden.

- Je bent energiek en actief in het verenigingsleven.

-  Je bent een motiverende bruggenbouwer, een echte verbinder. 

Voor specifieke profielen van bestuursleden zie de bijlage Bestuurs Profiel Algemeen onderaan de Bestuurs pagina. 

Reageren?

Graag! Heb je interesse in deze vacature(s)? Heb je behoefte aan meer informatie? Heb je wellicht niet nu direct maar mogelijk wel over een jaar belangstelling voor een rol in het bestuur? Mail voor 15 mei naar [email protected], bel Theo Schoof 06-51182188 of spreek hem of één van de andere bestuursleden even aan op de club.

Nieuwscategorieën