(Najaars) competitie begint!

04 september 2020


Liefst 67 teams staan klaar om te beginnen!
De competitie van 2020 gaat eindelijk beginnen. Met 67 teams van T.V. Tie-Breakers in de diverse jeugdcompetities en seniorencompetities wordt dit een hele uitdaging voor de TC en de Tie-Breakers organisatie in de komende 7 weken. 

Verwacht mag worden dat het best wel druk zal zijn op ons park. En dit allemaal terwijl iedereen nog steeds rekening moet houden met allerlei corona-maatregelen.

Corona-veilig competitie spelen bij T.V. Tie-Breakers. Dat gaat zo:
Lees de corona-protocollen goed door, zie de twee pdf's hieronder. Kort samengevagt: Je kunt op de competitiedagen, de vrijdagen, zaterdagen en zondagen, vanaf 6 september het volgende verwachten:

- Iedereen 18 en ouder - zei het spelers van Tie-Breakers en van bezoekende teams, fans, ouders of begeleiders - dient bij het betreden van het park zich aan te melden met de QR-code bij de ingang, klik hier voor instructies.

- Eenmaal binnen is er voor ieder team een gezamenlijke, vaste tafel waar je met je tegenstander verblijft tijdens de wedstrijddag. Deze wordt toegewezen door de (assistent) verenigingscompetitieleider Dit kan een tafel zijn binnen in het clubhuis, of buiten op de terras. NB. Afhankelijk van de drukte op het park wordt onderling tussen de teamcaptain en de verenigingscompetitieleider (VCL) afgestemd hoe lang er na afloop van de wedstrijd nog gebruik kan worden gemaakt van de vaste tafel.

- Op iedere tafel bevindt zich een andere QR-code waarmee je een bestelling aan de bar kunt doorgeven. Jouw bestelling wordt door het barpersoneel naar je tafel gebracht. Consumpties worden direct met iDeal afgerekend. 

- Consumpties kunnen alleen zittend aan de eigen tafel genuttigd worden. Drankjes mogen niet mee naar de baan!

- Regent het dan kan er alleen onder de parosol(s) bij je vaste tafel geschuild worden. Zorg dus dat je altijd ook droge en warme kleding bij je hebt.

- Bij regen tijdens de wedstrijd wordt door de captains met dezelfde VCL afgestemd of er nog ruimte is de wedstrijd te voltooien of dat deze op een andere datum dient te worden ingehaald.

- De wc's en kleedkamers met douches zijn goed toegankelijk, maar het gebruik ervan is geheel voor eigen risico. 

- Volg altijd de aanwijzingen van de VCL, de assistent VCL, het barpersoneel en de corona-coördinator.

Samen maken we er het beste van!
Wij rekenen op ieders begrip voor de speciale moeilijkheidsgraad waarin deze competitie moet worden afgewerkt. Om een goed verloop mogelijk te maken zal er veel geduld en groot respect moeten zijn van alle spelers voor iedereen die namens onze vereniging aanwezig is op alle 21 competitiedagen, m.n. de vrijwilligers en personeel.

1-Competitie Protocol Najaar 2020.pdf 2-Bijlage Tie-Breakers Corona protocol COMPETITIE najaar 2020.pdf

Nieuwscategorieën