Mijn Club / Wachtwoord / Clubapp

01 mei 2020


In principe kan iedereen toegang krijgen tot de website van T.V. Tie-Breakers. Maar er is ook een belangrijk deel alleen toegankelijk voor de leden. Hierop kun je een buitenbaan reserveren, je inschrijven voor een bardienst, krijg je toegang tot de lijst tennismaatjes, kun je documenten van de Algemene Ledenvergadering inzien, etc. Je moet dan wel eerst inloggen bij Mijn Club, boven rechts op iedere Tie-Breakers webpagina.    


1. Om je wachtwoord in te stellen:

- Klik op het knopje Mijn Club.
- Klik op “Reset wachtwoord”.
- Volg de verdere instructies.


2. Mijn Club:  

Als je in Mijn Club komt zie je vier tabs:

2.1 Mijn Agenda:

Hier vind je alles waarvoor je je op de Tie-Breakers website heb ingeschreven, bijv. Je diensten, je contract voor het huren van een baan in de hal, noem maar op. N.b. Deze agenda is niet dezelfde als de clubagenda met activiteiten op de homepage.  

2.2 Diensten:

Hier kun je voor je jaarlijks verplichte dienst inschrijven. Je kunt dit op “Kalendar” of op “Lijst” doen (de twee knoppen aan de rechterkant). Als je het in “Kalender” doet moet je je cursor klikken zowel op de dag als op de dienst waarvoor je wilt inschrijven. Er verschijnt geen handje maar je bent er wel. Duidelijker is in te schrijven in “Lijst”. Dan kun je direct op de groene knop voor de gewenste dienst/tijdstip klikken (cursor verschijnt wel met een handje).  

2.3 Leden:

Hier vind je een lijst van alle leden van de vereniging met hun contactinformatie. Als je je contactinformatie NIET wilt laten zien, dan kun je dit onzichtbaar maken in de laatste tab “Profiel”.  

2.4 Profiel:

Hier kun je je eigen profiel updaten.
- Je kunt je contactinformatie (e-mailadres, telefoon (on)zichtbaar maken door rechts van de desbetreffende informatie “Geheim” aan/uit te vinken.
- Je kunt je pasfoto vervangen. Let wel dat deze pas ingaat na goedkeuring van de ledenadministratie. Let wel: het gaat om een actuele foto die moet voldaan aan de eisen die aan een pasfoto worden gesteld. ( “Leuke”) Afwijkingen worden zowel door onze ledenadministratie als door de KNLTB niet goedgekeurd.

Veel plezier met onze nieuwe Tie-Breakers website!

 

3. Clubapp

Je kunt veel ook vinden op de Tiebreakers Clubapp!

- In de App Store (iPhones) of de Play Store (Android) zoek naar "KNLTB" en klik op "KNLTB clubapp". Kies de app met de oranje K.N.L.T.B. logo en ga het downloaden.

- Open de app. Bij "Kies club" kun je ons vinden door bijv. "Breakers" of "T.V. Tie" te zoeken.

- Je moet vervolgens eerst inloggen. Dat gaat op dezelfde manier als voor deze website met jouw KNLTB bondsnummer en hetzelfde wachtwoord dat je voor de website hebt gekozen.

- Klik op "volgende" voor alles dat verder verschijnt.

- De rest zou vanzelfsprekend moeten zijn :=)

 

Nieuwscategorieën