Jeugd kan vanaf 1 mei weer terecht op tennispark

30 april 2020


Voor de komende vakantieperiode heeft de Jeugdcommissie een aangepast weekendprogramma aan activiteiten opgesteld.  Jeugdleden hebben hier een aparte mail over ontvangen, inclusief de openingstijden van het park. Vanaf 4 mei start CIC ook de lessen voor jeugd weer.

Om een en ander mogelijk te maken heeft T.V Tie-Breakers een zogeheten Corona Protocol opgesteld volgens alle eisen van de NOC/NSF, de KNLTB en de gemeente Amsterdam, zie eerste en tweede pdf hieronder. Daarbij moet de jeugd die komt tennissen zich heel goed aan de, speciaal voor de periode tot 20 mei, opgestelde gedragsregels en instructies op het park houden. Let vooral op dat de oudere jeugd tot en met 17 jaar zich namelijk ook op de baan aan de 1.5 m afstand houden moet. Ook daarvoor gelden gedragsregels waar zowel jeugd als trainers zich aan moeten houden.

Om te zorgen dat onze jeugd weer gezond en veilig samen kan tennissen en lessen vanaf 1 mei heeft de club ook heel wat voorzorgsmaatregelen getroffen, zie derde pdf hieronder en dit filmpje, o.a.

  • Er zijn regels voor het vervoer van en naar de baan.
  • De routing op het park is zo georganiseerd dat iedereen binnen en buiten op de vereiste 1.5 meter van elkaar kan blijven.
  • Binnenbanen, kleedkamers en kantine zijn gesloten.
  • Er zijn ook zijn tips en regels voor het gebruik van tennisspullen en de wijze waarop je je op en langs de baan moet gedragen.
  • Ook zijn er aanvullende maatregelen gerealiseerd in het clubhuis om in de noodzakelijke hygiene te faciliteren en de veiligheid van de jeugd, de trainers, vrijwilligers/medewerkers te garanderen.
  • Om zo min mogelijk van het clubhuis gebruik te hoeven maken, kan er voor het afhangen om vrij te gaan spelen nu tijdelijk exclusief door de jeugd gebruik gemaakt worden van de handige clubapp.  

Ouders zijn helaas nog steeds niet welkom op het park.

Hieronder vind je de drie vermelde pdf's. (Helaas is het niet mogelijk met het website-systeem van de provider de pdf's netjes in een kolom te zetten.)
En als je het boven hebt gemist, een de link naar een filmpje over de verandering op het tennispark.

Voor meer informatie en veelgestelde vragen over de Corona Protocol, zie ook corona.knltb.nl.

 

 

protocol-verantwoord-sporten-kinderen-tm-12-jaar-en-jeugd-tm-18-jaar[2].pdf Mail verzonden vanuit de gemeente Amsterdam naar alle sportaanbieders op 24[3].pdf Tie-Breakers Corona protocol tm 20 mei- Voor Bestuur[3].pdf

Nieuwscategorieën