Er kan weer gedubbeld worden

20 mei 2020


Vanaf donderdag 21 mei kan er weer gedubbeld worden onder de voorwaarde dat je 1,5 m afstand blijft houden van elkaar op de baan. Alle corona maatregelen en protocollen blijven verder van kracht.

Wat ook hetzelfde blijft is dat je maximaal 5 keer per week digitaal kunt reserveren tot drie dagen van tevoren. Baanreserveringen voor zowel enkelen als dubbelen zijn voor 60 minuten.

In principe kun je 2x op één dag reserveren. Voor de eerste keer kun je tot 30 minuten van tevoren een baantje reserveren via de clubapp of boven rechts op onze website "Reserveer je baan". Maar als je een tweede keer wilt spelen, moet je dan minimaal 2 uur wachten voordat je opnieuw kunt reserveren.
LET OP: Het is niet de bedoeling dat je blijft wachten op het park tot je een volgende reservering kunt maken, dit vanwege de verantwoorde spreiding van het aantal op het park aanwezige spelers.

Voordat je komt tennissen, lees het nieuwsbericht over de heropening voor senioren (nogmaals) goed door om te weten hoe het er de komende weken op ons park aan toe gaat. Lees vooral het Tie-Breakers Corona Protocol, zie pdf hieronder.

Tie-Breakers Corona protocol vanaf 26 mei 2020 v1.9.pdf

Nieuwscategorieën