Bestuurswijzigingen op komst

22 oktober 2021


Zowel onze penningmeester Erik Dooyeweerd als onze secretaris Lidy van Sunder hebben aangekondigd, na respectievelijk 8 en ruim 13 jaar, met het bestuurswerk voor T.V Tie-Breakers te gaan stoppen. Heel begrijpelijk na zoveel jaren trouwe dienst aan onze club. Waarvoor natuurlijk onze grote dank!

Dit houdt wel in dat er 2 vacatures in het bestuur komen. Die van secretaris en die van penningmeester. En dat terwijl net afgelopen september In de Bijzondere Algemene Ledenvergadering de nieuwe visie en missie en de beleidspeerpunten voor 2021-2024 zijn vastgesteld. Deze ook voor het dagelijks bestuur zo belangrijke functies dienen dan ook bij voorkeur al vanaf ALV eind maart 2022 te zijn ingevuld door enthousiaste leden.

Om het bestuur tegen die tijd weer op de gewenste sterkte te hebben start het bestuur per direct een open procedure.  Hierbij wordt ieder senior lid dat gemotiveerd is om de komende jaren een actieve rol in het bestuur te willen spelen en zich uitgedaagd voelt door één van de vacatures uitgenodigd dit kenbaar te maken. Klik hier voor de functie beschrijvingen (je moet wel inloggen in MijnClub).

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie van secretaris neem hiervoor dan contact op met Lidy van Sunder: [email protected]. Heb je financiële achtergrond en lijkt de functie van penningmeester jou wel wat, stuur een berichtje naar Erik Dooyeweerd: [email protected]. Je kunt hen of één van de andere bestuursleden natuurlijk ook even aanspreken op de club als je interesse hebt.

Na een eerste inventarisatieronde volgen de gesprekken tussen voorzitter Pim de Visser en een medebestuurslid met potentiële kandidaten. Begin volgend jaar hoopt het bestuur de kandidaatstellingen voor beide functies rond te hebben.

Nieuwscategorieën