Lid worden

Word lid van Tennisvereniging Tie-Breakers!

We zijn een bloeiende vereniging met bijna 1400 leden, in 1995 opgericht naast het Flevopark in Amsterdam-Oost, aan het Nieuwe Diep. Op deze bijzondere locatie liggen 12 buitenbanen (gravel) - met verlichting - en een hal met 3 binnenbanen (tapijt). Als je lid wordt van Tie-Breakers kun je

- het hele jaar door buiten tennissen op de 12 gravelbanen behalve tijdens de kerstvakantie.
- lessen en trainingen op elk niveau volgen het hele jaar door tegen verschillende tarieven, zie hier.
- deelnemen aan vele leuke activeiten die het hele jaar door worden georganiseerd.

De verschillende soorten van lidmaatschappen en bijbehorende contributies vind je hier.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.
- Junioren kunnen zich altijd inschrijven voor het lidmaatschap. Ze kunnen zich aanmelden door te klikken op de knop "Lid Worden" rechts boven op de website. Daar vind je het inschrijfformulier en de instructies hoe je dat kunt doen. N.b. Als je 18 wordt in een kalenderjaar kun je alleen als senior aanmelden.

Senioren ledenstop: Er is momenteel - vanwege een zeer lange wachtlijst - helaas een ledenstop van kracht voor senioren vanaf 18 jaar. Hierbij wordt ook niemand meer op de wachtlijst opgenomen. Wij hebben een wachtlijst van ca. 300 aspirant-leden en de wachttijd is momenteel vier tot vijf jaar. Mocht je toch meteen willen tennissen, klik hier en scroll vervolgens naar "Wachtlijst senioren" om een lijst te vinden van Amsterdamse clubs waar je direct kunt inschrijven, want die hebben geen wachtlijst!

Als je vragen hebt kun je contact opnemen met onze ledenadministrie, [email protected]